1911
27 januari 2021

Online Digicafé Taalhuis Breda

Wil jij ook meer weten over digitale zaken? Heb je vragen over WhatsApp? Wil je meer weten over een Android telefoon? Meld je dan aan voor het online Digicafé van Taalhuis Breda.

Tot en met maart organiseert Taalhuis Breda iedere twee weken op maandag samen met Seniorweb een online Digicafé. De bijeenkomsten starten om 14:00 uur en duren maximaal 45 minuten. Je kijkt en luistert samen met andere mensen naar een presentatie die gegeven wordt door één van de vrijwilligers. Ook kunnen er vragen gesteld worden aan het einde van de bijeenkomst.

De data en onderwerpen kun je hieronder op de digitale flyer vinden. 

Aanmelden?
Heb je interesse in een van de onderwerpen? Meld je dan aan via onderstaande knop en vermeld in de mail je naam en de datum en het onderwerp van de bijeenkomst die je wilt bijwonen.

Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een mail van Taalhuis Breda met hierin een 'link' die je opent door erop te klikken. Het handige van deze link is dat je geen programma op je computer, tablet of telefoon hoeft te zetten. In de mail waarin de 'link' staat, krijg je duidelijk uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

1910

Kies een taal