Verhuur

Welkom bij De Nobelaer

We verwelkomen je graag in ons nieuwe cultuurhuis aan de Parklaan 2 in Etten-Leur. De Nobelaer is een unieke plek in Nederland met een bijzondere culturele formule waar kruisbestuiving tussen podiumkunsten, bibliotheek en kunsteducatie het toverwoord is. 

Het gebouw bevat 16 ruimtes waaronder een multifunctionele theaterzaal, bibliotheek verweven in het gebouw, diverse les- en cursuslokalen, popoefenruimten en een vrij toegankelijke huiskamer waar iedereen welkom is. Het cultuurhuis is compact, efficiënt en transparant; een plek voor jou en mij. Van buiten kun je zien wat er binnen gebeurt, vanaf de vide heb je goed zicht op de reuring op de begane grond, vanuit de bibliotheek kijk je de theaterzaal in. De huiskamer is het centrale punt in het cultuurhuis waar iedereen samenkomt. Midden in deze huiskamer bevindt zich de grote bar welke het primaire uitgiftepunt is van dranken en kleine hapjes. 

Naast ons aanbod op het gebied van podiumkunsten, bibliotheek en kunsteducatie zijn er ook nog mogelijkheden voor verhuur. Wij informeren je hierover graag in een persoonlijk gesprek. 

T 076 504 52 00
E sales@denobelaer.nl

2832

Zalen

Zaalhuur & capaciteit

Lees meer

Foto-impressie

Krijg een indruk van ons pand en de mogelijkheden.

Lees meer

Sociaal/cultureel & Onderwijs

Richtlijnen, afspraken en eventuele kortingen

Lees meer
"Fijne samenwerking bij de uitvoering van onze events" Rabobank
"Genieten in een ontspannen sfeer" Maas-Jacobs
"Mijn tweede huis" DC Models

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?
Wij denken graag met je mee. 

Maak vrijblijvend een afspraak via sales@denobelaer, +31 76 504 52 00, of vul hieronder jouw gegevens in voor een aanvraag en/of het inplannen van een afspraak.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw wensen in beeld

Kies een taal