2766
2 februari 2022

Maak in februari kennis met het cursusaanbod van De Nobelaer

Er gaan weken, maanden, soms wel jaren overheen om de perfecte match te vinden. Daarom organiseert cultuurhuis De Nobelaer in februari verschillende momenten om kennis te maken met het cursusaanbod. Vind de perfecte match en start het jaar goed! Bekijk het volledige aanbod en de kennismakingsmomenten op www.denobelaer.nl

Creatieve inloopavond
Kom op maandag 14 februari, Valentijnsdag!, van 19:30 – 21:00 uur speeddaten. Iedereen vanaf 17 jaar kan kennismaken met een groot gedeelte van het cursusaanbod van De Nobelaer tijdens de speciale creatieve inloopavond. Raak verslingerd aan Keramiek of Pottenbakken. Kom perfect voor de dag tijdens de date met de cursussen Visagie en Schminken en grimeren of laat de gelukkigste momenten vastleggen bij de cursussen Digitale Fotografie en Tekenen & Schilderen.

Inloopmiddag muziek
Goed nieuws! Het speeddaten houdt niet op bij de creatieve inloopavond. Ook tijdens de inloopmiddag muziek staat er een heel rijtje potentiële matches te wachten. Op zaterdag 12 februari openen tussen 14:00 – 16:00 uur de deuren van de muziekafdeling om verschillende instrumenten uit te proberen. Of je nu houdt van hout, koper, snaren of toetsen er is voor ieder wat wils.

De perfecte match niet mislopen? Kijk dan snel op www.denobelaer.nl/agenda voor alle informatie en start het jaar met een nieuwe liefde.

Kies een taal