Discipline

Doelgroep

Dag

Dagdeel

Reset filter

Muziek

Dé muziekschool in Etten-Leur

Wil jij muzieknoten leren lezen en je favoriete muziekinstrument leren bespelen? Dat kan tijdens de individuele muziekles voor volwassenen en kinderen, of in groepsverband. Een vakkundige muziekdocent brengt jou de juiste speeltechnieken bij. Of je nu popmuziek, jazz, metal of klassieke muziek wil spelen, het is allemaal mogelijk bij De Nobelaer: dé muziekschool in Etten-Leur! Wij bieden een zeer breed aanbod muzieklessen, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. De stap naar het leren bespelen van een muziekinstrument begint natuurlijk bij het leren lezen van muzieknoten. Dit komt uitgebreid aan bod tijdens de lessen, maar in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek vind je ook allerlei informatie over muziek maken en muzieknoten. Maak gerust een afspraak voor een proefles, zodat je kunt kennismaken met de verschillende vormen van muziek. Wellicht spreekt een bepaald muziekinstrument je toch wat meer aan, dan je van tevoren verwacht had.

Wat je in ieder geval mee moet nemen naar onze muzieklessen en muziekworkshops vind je hieronder. Daarnaast vind je hier ook alle informatie rondom het huren van instrumenten, theorielessen en roosters:

Al onze cursussen vinden doorgang bij voldoende deelnemers. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus wordt aan de hand van het aantal aanmeldingen bepaald of deze door kan gaan. Reeds ingeschreven deelnemers ontvangen hierover automatisch bericht.

Ensembles

Cantadonna

Muziek

Lees meer

De Nobelaer Big Band

Muziek

Lees meer

En Passant

Muziek

Lees meer

Mimanski

Muziek

Lees meer

Trimitas

Muziek

Lees meer

Wereldbende

Muziek

Lees meer

Muziekles voor volwassenen

Ook volwassenen kunnen voor muziekles in Etten-Leur bij ons cultuurcentrum terecht. Vrijwel alle muzieklessen op deze pagina worden aangeboden voor volwassenen. Of je nu graag een accordeon, piano, basgitaar of viool wil leren spelen, het kan allemaal! De lessen zijn vaak op verschillende manieren te volgen. Denk aan individuele muzieklessen, in groepsverband, in duolessen of wellicht past een muziekstrippenkaart toch beter in jouw drukke agenda. Zijn ensembles meer jouw ding en kan je niet wachten om in groepsverband samen te werken aan de mooiste stukken? Kom eens langs voor een proefles en maak kennis met onze muziekdocenten!

Muziekles voor kinderen

Naast de lessen voor volwassenen bieden wij ook muzieklessen voor kinderen aan. Zowel individuele lessen als in groepsverband. Ouders/begeleiders kunnen tijdens de muziekles wachten op de muziekafdeling. Voor ouders is het ook mogelijk om de lessen bij te wonen, vooral bij jonge kinderen. Wil je graag in een orkest spelen? Kom dan naar Ik speel muziek een workshopreeks voor kinderen uit groep 5 t/m 8 die samen met muziekvereniging Constantia en Brede Scholen Etten-Leur wordt georgansieerd. Zodra je het muziekinstrument onder de knie hebt, wil je dit natuurlijk ook met trots laten horen aan familie en vrienden. Daarom organiseren wij een paar keer per jaar een leerlingenconcert. Tijdens dit concert krijg jij de kans om zelf op het podium te staan en je talenten te laten horen aan familie en vrienden.

Ook muziekles in Etten-Leur volgen?

Heeft noten leren lezen of het leren bespelen van een instrument altijd op jouw to-do lijst gestaan? Aarzel dan niet om je in te schrijven voor onze muzieklessen, geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. Je vindt onze muziekschool in Etten-Leur op de Anna van Berchemlaan 2, waar alle lessen en workshops plaatsvinden.