Danslessen

Word jij hét nieuwe danstalent uit Etten-Leur, of wil je dans als leuke hobby uitoefenen? Het kan allemaal bij De Nobelaer! Vakkundige docenten leren jou de beste technieken en mooiste dansen. De docenten zullen je altijd aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Ook voor de basis ben je bij ons aan het juiste adres. Een goede houding en lichaamsbewustzijn zijn cruciaal om een dans tot een succes te maken. Maar het allerbelangrijkste vinden wij: dansplezier. Dit staat te allen tijde voorop. Bij De Nobelaer kun je terecht voor al je culturele behoeften. In ons cultuurcentrum vind je alles onder één dak; kunsteducatie, een theater en een bibliotheek. Naast dansworkshops, bieden we ook cursussen Muziek, Theater, Beeldend en Fotografie & Media aan. 

Waar je tijdens de danslessen aan moet denken qua kleding, en alle informatie rondom roosters, vind je hieronder:

Wil je, voordat je jezelf inschrijft, een proefles volgen? Dit kan tijdens de proeflessen in de week na afloop van de herfst-, kerst-, of carnavalsvakantie, in de week van 13 t/m 17 mei 2024 of tijdens de Open Lesweek. Neem contact op met kunsteducatie@denobelaer.nl

Al onze cursussen vinden doorgang bij voldoende deelnemers. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus wordt aan de hand van het aantal aanmeldingen bepaald of deze door kan gaan. Reeds ingeschreven deelnemers ontvangen hierover automatisch bericht.

Dansles in Etten-Leur

We bieden dansles voor kinderen, dansles voor jongeren en dansles voor volwassenen aan. Binnen deze danslessen kun je kiezen tussen verschillende dansstijlen. Van klassieke dans tot tapdans, bij De Nobelaer kun je het leren. Of nog beter worden dan je al was. Je vindt onze dansschool in Etten-Leur op de Parklaan 2.

Dansles voor kinderen

Op jonge leeftijd beginnen met dansen heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. Daarbij komt nog dat niets schattiger is dan die kleintjes te zien genieten op muziek, toch? Tijdens onze Peuter- en Kleuterdanslessen gaan we spelenderwijs aan de slag met lekker bewegen op muziek. Hierbij passeren allerlei thema’s de revue en zullen we regelmatig aan de papa’s en mama’s laten zien waar we aan hebben gewerkt. 

Ook kinderen die net wat ouder zijn hoeven zich niet te vervelen. Ben je gek op musicals? Bekijk de cursus Showmusicaldans dan eens! Uiteraard zitten cursussen voor Modern jazz, Klassiek ballet en Moderne dans ook in het pakket. Kom gerust eens langs om een keertje te kijken of vraag naar de mogelijkheden voor jouw perfecte dansles in Etten-Leur. 

Dansles voor volwassenen

Naast dansles voor kinderen bieden we natuurlijk ook dansles voor ouderen aan. Vind je eigenlijk alles wel leuk? Geen probleem! Je kunt jezelf uitdagen door deel te nemen aan onze cursus Dansmix. Dan maak je kennis met verschillende soorten dans- en muziekstijlen. Onze danslessen voor volwassenen zijn erg divers en je kan heerlijk losgaan op de muziek in een ontspannen sfeer. Bij dé dansschool in Etten-Leur ben je van harte welkom om het beste uit jezelf te halen!

Kies een taal