Kinderatelier

Beeldend

Kinderatelier

Al jarenlang een groot succes: het Kinderatelier van De Nobelaer. Je gaat aan de slag met verschillende materialen zoals papier, klei, potlood, verf en textiel. Hieruit maak je de mooiste kunstwerken in 2D en 3D. Niets moet in het Kinderatelier, maar stiekem leer je er heel veel. Je kunt je naar hartenlust creatief uitleven en de enthousiaste docent daagt je uit om je fantasie te verkennen. Een goede basis voor een leven lang creatief plezier.

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend. De cursus is inclusief materialen.

Jonger dan 21

Kinderatelier (6-9 jaar)
28-08-2024 elke woensdag van 14:30 tot 16:00
16 lessen € 194,00

Inschrijven

Kinderatelier (9-12 jaar)
28-08-2024 elke woensdag van 16:15 tot 17:45
16 lessen € 194,00

Inschrijven

Kinderatelier (9-12 jaar)
29-08-2024 elke donderdag van 15:30 tot 17:00
16 lessen € 194,00

Inschrijven
3702
3703

Atelier voor kinderen

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen iedere woensdag terecht bij De Nobelaer. Samen met de docenten is het iedere keer weer een feestje! De docenten stimuleren de kinderen hun verbeeldingen te uiten. Tijdens het Kinderatelier mag je zelf onderzoeken en experimenteren met de materialen. Leren knutselen en tekenen voor kinderen begint vaak al vroeg. Deze knutsel- en tekenles voor kinderen draagt bij aan de cognitieve ontwikkeling, het maakt namelijk niet uit of ze bezig zijn met tekenen, knutselen of verven, alles kan en mag bij dit atelier voor kinderen! Uiteraard mogen de gemaakte kunstwerkjes ook mee naar huis om vol trots te presenteren aan de hele familie. Maak dus maar vast ruimte in de kast!
 

Ontwikkeling voor kinderen

Het Kinderatelier is geschikt voor ieder kind wat lekker creatief bezig wil zijn met leeftijdsgenootjes. Iedereen vanaf 6 jaar zijn welkom bij atelier voor kinderen! De Nobelaer is een fijne veilige plek waar kinderen leren met elkaar om te gaan, creatief bezig te zijn en trots te zijn op hun eigen kunstwerkjes. Het is veel meer dan een tekenles voor kinderen. Samen met anderen creatief bezig zijn zorgt namelijk voor een goede sociale band, leren delen en geeft een ruimtelijk inzicht. Alle reden dus om je zoon of dochter aan te melden!

Breng je zoon of dochter een keer langs en beleef de gezelligheid van het Kinderatelier!

Kies een taal