4621

Het gebouw

Aan de Parklaan in Etten-Leur staat cultuurhuis De Nobelaer. Het gebouw werd eind december 2021 opgeleverd, in maart daaropvolgend verhuisde De Nobelaer van de oude locatie aan de Anna van Berchemlaan naar de Parklaan. Op 1 april 2022 openden wij onze deuren voor het grote publiek, gevolgd door de officiële opening op 10 september 2022.

Dit pand kwam met een belofte. Namelijk de belofte van verdieping en verbinding, van ontmoeten en genieten. En bovenal de belofte van geluk. We zijn volop bezig met het verwezenlijken van deze belofte.

In het hart van het gebouw vind je onze huiskamer waar iedereen welkom is. De Nobelaer fungeert als een centrale ontmoetingsplek voor heel Etten-Leur. Met een divers aanbod is er altijd wel iets te beleven.

Wil je meer weten over het nieuwe pand? Hieronder hebben we een aantal nieuwsberichten voor je uitgelicht.

Nieuwsgierig naar meer feiten & weetjes?

Wist je dat het hoogste punt van ons gebouw 14,5 meter is? Of dat er bijna 12 km vloerverwarmingsslangen in de nieuwbouw zijn verwerkt? En dat de multifunctionele theaterzaal 100 stoelen minder heeft dan in de Anna van Berchemlaan? Lees snel verder om meer feiten en weetjes te ontdekken!

Opdrachtgever: Gemeente Etten-Leur
Architect: TenBrasWestinga
Opdrachtnemer: Bouwbedrijf Vrolijk

Kies een taal