2723

We zijn er bijna!

Op 24 december 2021 was het zover: de sleuteloverdracht! Vanaf dat moment zijn wij, De Nobelaer, officieel bewoner van het prachtige pand aan de Parklaan in Etten-Leur. Wat ons betreft de perfect locatie voor een frisse start voor ons cultuurhuis. 

We zijn druk bezig met de voorbereidingen om onze deuren te kunnen openen en onze bezoekers vol trots rond te leiden in ons nieuwe thuis. We willen graag dat alles tiptop in orde is voordat we jullie verwelkomen. Naar verwachting zal het begin tweede kwartaal ‘22 zover zijn, dus nog even geduld, maar we zijn er bijna!

Het fijne van het nieuwe pand, is dat het de naam ‘cultuurhuis’ echt eer aan doet. Je komt binnen in onze huiskamer die doorloopt in de bibliotheek, kunt door de glazen wanden spieken bij de cursussen en lessen die worden gegeven én je kunt letterlijk niet om onze prachtige theaterzaal heen. Je kunt zelfs overdag zien hoe een voorstelling wordt opgebouwd omdat je op de eerste verdieping een uniek kijkje hebt op het podium. Zodra je één voet over de drempel zet, word je ondergedompeld in cultuur. Dat gevoel ervaren we nu al, terwijl het interieur nog niet eens af is. Dat belooft alle goeds.

Culturele omlijsting onthulling eerste steen 13-04-2021

Nieuwsgierig naar meer feiten & weetjes?

Wist je dat het hoogste punt van het nieuwe pand 14,5 meter is? Of dat er bijna 12 km vloerverwarmingsslangen in de nieuwbouw zijn verwerkt? En dat de nieuwe theaterzaal 100 stoelen minder heeft dan in de Anna van Berchemlaan? Lees snel verder om meer feiten en weetjes te ontdekken!