Akoestische Gitaar

Muziek

Akoestische gitaarles

De show stelen tijdens een feest, barbecue of rond het kampvuur? Kies dan de akoestische gitaar, een van de meest veelzijdige en populaire instrumenten. De gitaar is bruikbaar in alle mogelijke muziekstijlen. Alleen spelen of in een band of orkest, het kan allemaal!

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan vanaf 8 jaar via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend. 

Jonger dan 21

Akoestische Gitaar 20 min Hello Music
6 lessen € 110,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 20 min Jeugd
36 lessen € 621,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 20 min Proefles Jeugd
1 proefles € 16,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 30 min 2-wekelijks Jeugd
18 lessen € 461,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 30 min Jeugd
36 lessen € 922,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 30 min Jeugd strippenkaart
6 lessen € 173,00

Inschrijven

21 en ouder

Akoestische Gitaar 20 min Proefles Volwassen
1 proefles € 20,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 20 min Volwassenen
36 lessen € 842,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 30 min 2-wekelijks Volwassenen
18 lessen € 567,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 30 min Volwassen strippenkaart
6 lessen € 246,00

Inschrijven

Akoestische Gitaar 30 min Volwassenen
36 lessen € 1.134,00

Inschrijven

Lesbeschrijving akoestische gitaar

Akoestische gitaarlessen kun je volgen van af 8 jaar, op elk niveau. Het instrument is licht, speelt gemakkelijk en heeft geen versterker nodig. Tijdens de gitaarles wordt onder andere gewerkt aan de juiste speeltechniek van de linker-en rechterhand en het notenschrift. Ook de zit- of stahouding is heel belangrijk om rugklachten te voorkomen. Samen met de docent wordt gekeken naar de keuze van de muziekstukken op basis van jouw aanleg en interesse. In deze lessen wordt ook het zelf schrijven van muziek gestimuleerd. De docent, zelf gitarist, zanger en songwriter, helpt je graag.

Join the band met je akoestische gitaar!

De bandlessen bij De Nobelaer zijn een extraatje voor al onze leerlingen (elektrisch) gitaar, drums, basgitaar, toetsen en zang. Is het ook jouw droom om in en band te spelen? Kom dan naar de wekelijkse bandles en drum en jam er samen op los. Je docent kan je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wie weet sta jij binnenkort wel tussen het Poppodiumprogramma.

Proefmenu muziek

Een verrukkelijk muzikaal menu wat je zelf kunt samenstellen! Van welke instrumenten wil jij proeven?

Lees meer

Duoles

Muziek maken met zijn tweeën: extra gezellig!

Lees meer

Muziekstrippenkaart

Vrijheid om les te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Lees meer
3515
3516

Onze docenten

Jeroen Kant

Jeroen Kant

  • gitaar & ukelele
Lees meer

Van alle markten thuis

Sinds het ontstaan van de popmuziek in de jaren 50 van de vorige eeuw is de gitaar ongekend populair. En dat is niet zonder reden, want de gitaar is bruikbaar in alle mogelijke muziekstijlen: Latijns-Amerikaans, pop, modern, Spaanse volksmuziek, renaissance, barok etc.

Een ander bijkomend voordeel is dat de akoestische gitaar gemakkelijk mee te nemen is. Zo kun je op elke plek samen zingen en muziek maken. Wat is er nou leuker dan dat?

Akoestische gitaar leren spelen

Bij cultuurcentrum De Nobelaer kun je op alle leeftijden en niveaus akoestische gitaar leren spelen. Met een korte cursus Hello Music leer je de basis van het instrument kennen. Heb je deze basis? Dan kun je jezelf inschrijven voor een individuele cursus akoestische gitaar. Hiervoor is geen vast lesmoment. Als jij je hebt ingeschreven, neemt de docent contact met je op om het lesmoment in te plannen. Extra gezellig is het om samen muziek te maken. Dit kan bij dé muziekschool van Etten-Leur bij een duoles of ensemble. Ben je al wat meer ervaren? Dan biedt de muziekstrippenkaart uitkomst. Deze geeft je de vrijheid een les in te plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt én ruimte hebt in jouw drukke agenda. Wil jij de show stelen? Schrijf je dan nu in en kies de akoestische gitaar als jouw instrument!

Kies een taal