Zang

Muziek

Zangles

Je stem is het instrument wat je altijd bij je hebt. Je kunt er dus alle kanten mee op! Vind jij het ook leuk om te zingen en wil je handvatten om meer zelfvertrouwen te krijgen over je eigen talent? Kom dan op zangles bij De Nobelaer en ga zingend door het leven!

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Jonger dan 21

Zang 20 min Hello Music
6 lessen € 105,00

Inschrijven

Zang 20 min Jeugd
36 lessen € 594,00

Inschrijven

Zang 20 min Proefles Jeugd
1 proefles € 15,00

Inschrijven

Zang 25 min Jeugd
36 lessen € 695,00

Inschrijven

Zang 30 min 2-wekelijks Jeugd
18 lessen € 441,00

Inschrijven

Zang 30 min Jeugd
36 lessen € 882,00

Inschrijven

Zang 30 min Jeugd strippenkaart
6 lessen € 165,00

Inschrijven

21 en ouder

Zang 20 min Proefles Volwassen
1 proefles € 19,00

Inschrijven

Zang 20 min Volwassenen
36 lessen € 805,00

Inschrijven

Zang 30 min 2-wekelijks Volwassenen
18 lessen € 543,00

Inschrijven

Zang 30 min Volwassen strippenkaart
6 lessen € 235,00

Inschrijven

Zang 30 min Volwassenen
36 lessen € 1.085,00

Inschrijven

Lesbeschrijving cursus zingen

Tijdens de zanglessen bij De Nobelaer leer je alles wat jij wilt leren. Je kiest zelf in welke muziekstijl je wilt zingen: klassiek, musical, jazz of popmuziek. Je kunt een eigen repertoire samenstellen of je kiest samen met je docent een nummer dat perfect bij jouw stem past.
Er wordt veel aandacht besteed aan de basistechniek. Denk hierbij aan een goede ademsteun, uitspraak, toonvorming, kopstem, borststem, twang, belten en interpretatie. Ook timing, houding en sound komen aan bod

Hello Music

Kennismaken met het instrument tijdens deze korte cursus.

Lees meer

Duoles

Muziek maken met zijn tweeën: extra gezellig!

Lees meer

Muziekstrippenkaart

Vrijheid om les te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Lees meer
3700
3701

Onze docenten

Leren zingen

Behoor je nu nog tot de categorie douchezangers, maar wil je graag handvatten om net dat beetje meer zelfvertrouwen te krijgen? Ga dan op zangles!
Je krijgt antwoord op vragen als: hoe gebruik ik mijn stem op een gezonde manier, hoe zing ik een tweede stem en waarom ben ik snel hees als ik in een groep gezongen heb? Maar ook als je gewoon je stem wilt verbeteren ben je bij De Nobelaer aan het juiste adres. Doordat je je stem altijd bij je hebt, kun je op elk moment van de dag genieten van het geboekte resultaat.

Zangles voor kinderen

Zangles is voor iedereen vanaf acht jaar, van beginners tot gevorderden. Gaat jouw zoon of dochter voor het eerst muziekles volgen? Dan is een kennismaking door middel van de korte cursus Hello Music erg geschikt. Uiteraard kan er ook direct aangemeld worden voor individuele muziekles óf duoles. Tijdens de duoles kunnen, samen met een klasgenootje, familielid of vriend(in), de mooiste harmonieën geoefend worden.

Zangles voor volwassenen

Ook als volwassene kun je zangles volgen bij De Nobelaer. Een stem gaat namelijk je hele leven mee! Zowel individuele als duolessen zijn hiervoor geschikt. Ook kun je gebruikmaken van de muziekstrippenkaart. Ideaal als je al wat meer ervaren bent, of in een koor zingt en je eigen partijen met een zangdocent wil doornemen. Met de strippenkaart plan je namelijk gedurende het lesjaar 6 individuele lessen in bij je docent.