Drum/slagwerk

Muziek

Drumles bij De Nobelaer

Zie jij het al helemaal voor je? Shinen in een drum- of rockband. Met slagwerk kun je alle kanten op en ben je onmisbaar, jij bepaalt namelijk het tempo! Dus heb je veel energie, wil je onmisbaar zijn en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Volg dan drumles.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Lesbeschrijving cursus drummen

Tijdens de drum- en slagwerklessen wordt gewerkt aan techniek en speelvaardigheden. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van begeleidingstracks waardoor er geoefend wordt in het samenspelen. Een vaardigheid die voor een drummer onmisbaar is! Ook wordt er aandacht besteed aan muziek lezen, improviseren en luisteren. Uiteraard wordt er gekeken naar de mogelijkheden en ambities van de leerling. Heeft hij of zij bijvoorbeeld ambitie om naar het conservatorium te gaan, dan wordt er een ander leertraject gevolgd dan wanneer iemand vooral lekker wil spelen als hobby. Neem vooral een proefles en ervaar de energie die je krijgt van drummen!

Hello Music

Kennismaken met het instrument tijdens deze korte cursus.

Lees meer

Duoles

Muziek maken met zijn tweeën: extra gezellig!

Lees meer

Muziekstrippenkaart

Vrijheid om les te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Lees meer

Nieuw! Muziek met een Staartje

5 proeflessen muziek voor € 25 voor iedereen t/m 12 jaar!

Lees meer

Lesmogelijkheden

Jonger dan 21

Hello music
€ 95,00

Inschrijven

Muziekles 20 min Jgd
€ 540,00

Inschrijven

Muziekles 25 min Jgd
€ 675,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Jgd 18
€ 405,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Jgd 36
€ 810,00

Inschrijven

Muziekstrippenkaart 6 x 30 min Jgd
€ 150,00

Inschrijven

Overige

Proefles
€ 15,00

Inschrijven

21 en ouder

Muziekles 20 min Volw
€ 710,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Volw 18
€ 498,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Volw 36
€ 995,00

Inschrijven

Muziekstrippenkaart 6 x 30 min Volw
€ 190,00

Inschrijven

Onze docenten

Drumles kinderen

Slagwerk is zoveel meer dan het drumstel dat iedereen kent. Ook andere trommels, pauken, een xylofoon, bongo’s en conga’s horen bij slagwerk. Door de grote variatie aan slagwerkinstrumenten kun je écht in alle muziekstijlen terecht. Uiteraard wordt er rekening gehouden met je persoonlijke muzieksmaak. Je kunt direct individuele muziekles volgen, maar kan ook kennismaken met het instrument tijdens de cursus Hello Music. Deze cursus is speciaal voor iedereen van 6 t/m 21 jaar. In zes lessen van 20 minuten ontdek je of een instrument echt bij je past. Als extraatje voor de leerlingen drums, (elektrisch)gitaar, basgitaar, keyboard en zang biedt De Nobelaer gratis wekelijkse bandlessen aan. Dus, wil jij ervaring opdoen in een echte band? Informeer dan bij je docent naar de mogelijkheden.

Leren drummen

Zowel als volwassene als kind kun je bij De Nobelaer ook samen met iemand muziekles volgen. Deze zogeheten duoles maakt muziek maken extra gezellig. Zo leer je niet alleen zelf spelen, maar ook naar de ander te luisteren. Het stimuleert, inspireert en is natuurlijk hartstikke gezellig. Of je nu met je zus, buurjongen, oma of vader op les wil, het kan allemaal.
Heb je geen behoefte aan structurele muzieklessen, maar wil je wel af en toe extra bijscholing? Plan dan met de muziekstrippenkaart jaarlijks 6 individuele muzieklessen in bij de docent. Elke les voelt als een mini-workshop drummen!