Alessia Crema

Alessia Crema

Alessia komt uit Italië en heeft ondanks haar jonge leeftijd al veel ervaring. Alessia is in Oostenrijk begonnen met haar studie voor Docent Dans en en heeft deze via een uitwisseling afgerond bij de opleiding Docent Dans op Codarts. De opleiding heeft ze nu met groot plezier afgerond!

Alessia is dol op ballet, modern, jazz en tap en heeft lessen gegeven in verschillende landen (o.a. China, Kaapverdie en Schotland) en ervaringen opgedaan met leerlingen van verschillende leeftijden.

Tijdens haar vierde jaar op Codarts, heeft ze stage gelopen bij de Scottish Dance Theatre, waar ze les heeft gegeven aan de Youth Dance Company, en de Fabula Collective, waar ze actief bezig was met het creëren van een danschoreografie die werd uitgevoert op de Sadler’s Wells in Londen. Hier in Nederland volgt ze regelmatig dansmasterclasses en intensives van NDT in Den Haag.

Een leuke weetje over Alessia? Zij houdt van talen en spreekt vloeiend in Italiaans, Engels, Nederlands, Duits en is nu ook bezig met het leren van de Portugese taal!