Souplesse Plus

Dans

Dansen voor 60-plussers 

Deze dansles is voor iedere 60-plusser die liever danst dan stilzit! Dans is voor iedereen. Wat je leeftijd, achtergrond of ervaring ook is, iedereen kan dansen. Tijdens deze dansles voor ouderen staat plezier voorop. We gaan aan de slag met kracht en flexibiliteit en ontdekken de danser in jou. Ook als het allemaal niet meer zo makkelijk gaat, kijken we naar de mogelijkheden en leer je werken met eventuele fysieke ongemakken. Op die manier opent er een nieuwe (creatieve) wereld.

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

Souplesse Plus (60+)
05-09-2023 elke dinsdag van 15:45 tot 16:45
36 lessen € 360,00

Inschrijven
3507
3506

Dansen op muziek voor ouderen

De Nobelaer biedt dansen voor 60-plussers aan. Tijdens de dansles staat plezier voorop. Je maakt nieuwe sociale contacten met leeftijdsgenoten, wat zorgt voor een gezellige dansles. Dansen is ook goed voor de gezondheid. Door mee te bewegen op de muziek blijf je in beweging en stimuleer je je geheugen. Dit bewegen houdt je je spieren soepel en je botten sterk. Daarnaast verbetert dansen het evenwicht. Door te dansen oefen je dus de stabiliteit en controle over jouw lichaam. Genoeg redenen om een kijkje te komen nemen bij de dansles voor ouderen.


Dansles op jouw niveau

Het maakt niet uit of je jong of oud bent en ervaren of niet: iedereen kan dansen. Als de muziek aangaat beginnen we samen spontaan te bewegen. Voor de mensen die kampen met stijfheid: geen probleem! Dan is de dansles voor ouderen de ideale oplossing om wat soepeler te worden. Heb je behoefte aan meer uitdaging? Bekijk dan welke danslessen we allemaal nog meer aanbieden.

Wekelijks kan iedere 60-plusser lekker een uurtje komen dansen bij De Nobelaer. De dansles voor ouderen wordt begeleid door een ervaren en behulpzame docent. Zo kun je aan de slag gaan op jouw eigen niveau of jezelf uitdagen. Uiteraard staat plezier voorop! Ben je nieuwsgierig geworden? Volg dan een proefles de week voorafgaand aan de herfst-, kerst-, of carnavalsvakantie, kom langs bij de Open Lesweek, óf schrijf je direct in en kom lekker dansen!