PUUR

Dans

PUUR: dansen voor jongeren met een beperking

Cultuur is voor iedereen. En wat is cultuur zonder dansen? Precies! PUUR is een dansles voor mensen van 10-18 jaar met een beperking. Deze variërende lessen staan in het teken van plezier, lekker bewegen en andere mensen ontmoeten. Iedereen wordt op zijn of haar fysieke niveau uitgedaagd. Tijdens deze les worden jongeren gezien én gewaardeerd. Daarom hanteren we kleine groepen. Puur genieten!

Twijfel je, neem dan gerust contact op via kunsteducatie@denobelaer.nl

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

PUUR (10-18 jaar)
05-09-2023 elke dinsdag van 16:45 tot 17:30
36 lessen € 236,00

Inschrijven

Dansen op jouw niveau

Dansen is leuk! Het maakt niet uit of je het al ooit hebt gedaan of niet. Iedereen kan dansen! Zodra de muziek is gestart begint je lichaam automatisch met bewegen. De deelnemers van deze dansles laten zien dat zij niet beperkt zijn, maar juist heel veel mogelijkheden hebben. Tijdens de variërende danslessen voor mensen met een verstandelijke beperking danst iedereen op zijn of haar eigen niveau. De betrokken docent houdt rekening met iedereen en stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Zo wordt iedereen gezien en gewaardeerd. Bij De Nobelaer dansen de kinderen in een veilige omgeving in een fijne groep, hierdoor kan iedereen lekker uit z'n dak gaan op de muziek. Zo is iedere dansles keer op keer een feestje!

Cultuur is voor iedereen 

Tijdens het dansen voor mensen met een verstandelijke beperking staat plezier te allen tijde voorop! Gezellig dansen met andere mensen is goed voor de sociale ontwikkeling en laat je in contact komen met andere mensen die dezelfde behoefte hebben. Door de kleine groepen heeft de enthousiaste en ervaren docent alle aandacht voor de leerlingen. Daarnaast is het bewegen op muziek goed voor de motorische en lichamelijke ontwikkeling. Het plezier dat wordt beleefd tijdens het dansen voor mensen met een verstandelijke beperking is bovendien goed voor het zelfvertrouwen. Bereid je maar voor op alle dansjes die je te zien krijgt van deze echte sterren!

Ben je benieuwd naar de dansles voor mensen met een verstandelijke beperking? Kom een keer langs en ervaar de gezelligheid zelf!

Kies een taal