Kleuterdans

Dans

Kleuterdansles

Zoals je waarschijnlijk zelf heel goed weet, zitten kleuters vol energie. Spelen, rennen, rollen, het lijkt een eindeloze energiebron. Zet dit om in iets positiefs tijdens onze cursus Kleuterdans. Bij deze lessen krijgen de kinderen de beginselen van de danstechniek spelenderwijs aangeleerd aan de hand van prentenboeken, attributen en verschillende thema’s. Kleuterdans is speciaal voor kinderen van groep 1 en groep 2 van het basisonderwijs.

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

Kleuterdans Jeugd
26-08-2024 elke maandag van 15:30 tot 16:15
36 lessen € 189,00

Inschrijven

Kleuterdans Jeugd
28-08-2024 elke woensdag van 16:15 tot 17:00
36 lessen € 189,00

Inschrijven
5161
5164

De voordelen van kleuterdansen

Als kinderen op jonge leeftijd starten met bewegen op muziek, dan genieten zij op latere leeftijd van de voordelen. Kleuterdansen stimuleert niet alleen de fantasie, maar bevordert ook de motorische ontwikkeling. Zowel de fijne als de grove motoriek! Tijdens de lessen van Kleuterdans doen we aanspraak op de creativiteit van de kinderen door ze naar een andere belevingswereld te brengen. Ondertussen lekker bewegen op muziek en met de voetjes van de vloer, want plezier staat altijd voorop!

Van Peuterdans naar Kleuterdans

Als jouw kleintje is begonnen met Peuterdans, dan kan er zonder problemen worden doorgestroomd naar de vervolgcursus Kleuterdans. Ook als jouw zoon of dochter niet heeft deelgenomen aan Peuterdans, zijn ze van harte welkom om lekker te komen dansen. En natuurlijk worden de opgedane danskunsten regelmatig getoond aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere belangstellenden. 

De dansschool voor kinderen in Etten-Leur

Als jij of jouw zoon of dochter een dansliefhebber is, ben je bij De Nobelaer aan het juiste adres. We bieden verschillende leuke danscursussen aan zodat er voor iedereen wat bij zit. Alle vormen en stijlen komen voorbij! Wij beperken ons niet tot dansschool voor kinderen alleen, maar je kunt ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een dansschool voor volwassenen. Onze professionele en getalenteerde docenten dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Elke les opnieuw.

Kies een taal