Kleuterdans

Dans

Kleuterdansles in Etten-Leur

Zoals je waarschijnlijk zelf heel goed weet, zitten kleuters vol energie. Spelen, rennen, rollen, het lijkt een eindeloze energiebron. Zet dit om in iets positiefs tijdens onze cursus Kleuterdans. Bij deze lessen krijgen de kinderen de beginselen van de danstechniek spelenderwijs aangeleerd aan de hand van prentenboeken, attributen en verschillende thema’s. Kleuterdans is speciaal voor kinderen van groep 1 en groep 2 van het basisonderwijs.

Lesmogelijkheden

Overige

Kleuterdans Jeugd 13-09-2021 elke maandag van 15:30 tot 16:15
36 lessen € 164,00

Inschrijven

Kleuterdans Jeugd 14-09-2021 elke dinsdag van 16:45 tot 17:30
36 lessen € 164,00

Inschrijven

Kleuterdans Jeugd 15-09-2021 elke woensdag van 16:15 tot 17:00
36 lessen € 164,00

Inschrijven

De voordelen van kleuterdansen

Als je als kind op jonge leeftijd start met bewegen op muziek, dan geniet je op latere leeftijd van de voordelen. Kleuterdansen stimuleert niet alleen de fantasie, maar bevordert ook de motorische ontwikkeling. Zowel de fijne als de grove motoriek! Tijdens de lessen van Kleuterdans doen we aanspraak op de creativiteit van de kinderen door ze naar een andere belevingswereld te brengen. Ondertussen lekker bewegen op muziek en met de voetjes van de vloer, want plezier staat altijd voorop!

Van Peuterdans naar Kleuterdans

Als jouw kleintje is begonnen met Peuterdans, dan kan er zonder problemen worden doorgestroomd naar de vervolgcursus Kleuterdans. Ook als jouw zoon of dochter niet heeft deelgenomen aan Peuterdans, zijn ze van harte welkom om lekker te komen dansen. En natuurlijk worden de opgedane danskunsten regelmatig getoond aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere belangstellenden. 

De dansschool voor kinderen in Etten-Leur

Als je een dansliefhebber bent, ben jij bij De Nobelaer aan het juiste adres. We bieden verschillende leuke danscursussen aan zodat er voor iedereen wat bij zit. Alle vormen en stijlen komen voorbij! Wij beperken ons niet tot dansschool voor kinderen alleen, maar je kunt ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een dansschool voor volwassenen. Onze professionele en getalenteerde docenten dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Elke les opnieuw.