3 december 2020

ThuisBieb

De gebouwen zijn misschien gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. De ThuisBieb-app bevat 100 e-books voor iedereen – ook voor mensen die géén lid zijn van de Bibliotheek. De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Met de ThuisBieb steken de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem in deze onzekere tijd.

De ThuisBieb is tot en met 10 mei open voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. De ThuisBieb is een cadeautje aan alle Nederlanders die in deze tijd aan huis gekluisterd zijn; zo kunnen we ze toch een mooie leeservaring bieden.

Titels voor volwassenen en jeugd
De brede selectie bestaat uit titels voor zowel volwassenen als jeugd en heeft voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. In de app zitten populaire titels als 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman en 'Versplinterd' van Karin Slaughter, maar ook nieuw te ontdekken boeken zoals 'De mentor’ van Tessa Kollen en 'Mindgym work-outs' van Wouter de Jong. De jongere lezer vindt in de app titels als 'Stuntvlogger Sam' van Jelmer Jepsen en 'Een weeffout in onze sterren' van John Green.

App Downloaden
De ThuisBieb-app is nu beschikbaar in de Apple Store, Google Play volgt zo snel mogelijk. 
Bekijk hier onder het filmpje om te zien hoe alles precies in zijn werk gaat. 

Instructie ThuisBieb

Kies een taal