1574

Services

Online Bibliotheek app

De Online Bibliotheek heeft een nieuwe app met nog meer leesvoer voor bibliotheekleden! Hierin vind je zowel e-books als luisterboeken. Met deze nieuwe app zijn de LuisterBieb-app en de E-booksapp komen te vervallen. Verwijder je oude apps en installeer de nieuwe Online Bibliotheek-app via de App Store of Google Play

 

Meer over de Online Bibliotheek

Bibliotheek aan huis

Ben je een fervent lezer maar door langdurige ziekte, handicap of leeftijd niet in staat om zelf naar de bibliotheek te komen? Dan komen wij graag bij je thuis. Want dankzij de inzet van vrijwilligers, heeft
De Nobelaer Bibliotheek een thuisservice in het leven kunnen roepen. Het enige dat je hoeft te doen is even bellen naar 076 504 52 00 of een e-mail sturen naar bibliotheek@denobelaer.nl. Dan bespreken we samen wat voor boeken je wilt hebben.

Deze thuisservice is inbegrepen bij het abonnement Optimaal Genieten.

1573

Printen

Het is mogelijk om te printen in de bibliotheek. Hiervoor dien je tegoed aan te schaffen. Dit kun je op je biebpas zetten of los aanschaffen, beiden via de betaalautomaat in de bibliotheek. Je kunt printen vanaf je eigen apparaat middels het scannen van de QR-code bij de printer of via een van de computers in de bibliotheek. Voor dit laatste betaal je per half uur € 0,50.
Voor het printen zelf betaal je per A4 vel € 0,10 (zwart/wit) of € 0,30 (kleur).

Vanuit huis je printopdracht versturen? Klik hier.

1572

Wifi

Werk je graag op je laptop in de bibliotheek of check wil je even snel je mail checken op je smartphone? Dat kan! In ons pand kun je gratis gebruik maken van de openbare Wifi.

1571

Toiletten

Hoge nood? Onze toiletdeuren staan voor je open! Opgelucht? Dan kun je daarna weer verder lezen in je krant, nieuw leesvoer kiezen of aansluiten bij het Voorlezen met muziek of een andere activiteit.

Kranten & tijdschrijften

Wist je dat je naast boeken ook gratis tijdschriften en kranten kunt lezen en lezen in de bibliotheek? Niets is zo ontspannend als bladeren door je favoriete tijdschrift of het doornemen van een krant voor het laatste nieuws. De nieuwste nummers lees je in de bieb, andere nummers kun je lenen. Neem lekker plaats aan onze leestafel en geniet van je krant of tijdschrift, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Werken & studeren in de bibliotheek

De Nobelaer Bibliotheek is een goede plek om te werken en studeren. Een rustige plek, waar uitgebreide informatie voor handen is, het kopje koffie voor je klaar staat én je gebruik kunt maken van gratis Wifi, wat wil je nog meer? Studeren of werken in de bibliotheek kan ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Veel werk- en studeerplezier, succes!

Compliment, wens of klacht

Met jouw hulp kunnen wij onze service verbeteren. Heb je wensen, complimenten, suggesties of klachten met betrekking tot onze dienstverlening, stuur dan een mail naar bibliotheek@denobelaer.nl

Pop-up activiteiten

Regelmatig worden er bij De Nobelaer Bibliotheek extra activiteiten georganiseerd zoals voorleesactiviteiten en lezingen. 

Op de hoogte blijven?

  • Bekijk regelmatig onze website www.denobelaer.nl
  • Volg ons via onze socialemediakanalen
  • Schrijf je in voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief

Mis niets & ontdek als eerste ons laatste nieuws!


Twee keer per maand praten we je bij over onze voorstellingen, activiteiten en leuke acties.


Inschrijven nieuwsbrief

Kies een taal