1633

Online Bibliotheek De Nobelaer

Wat houdt een online bibliotheek in? Het is een online versie van je eigen vertrouwde bieb. Heb je een abonnement bij die bieb? Dan mag je gratis e-books van de bibliotheek lenen en luisterboeken van de bibliotheek online downloaden. Online boeken lezen is vooral makkelijk en snel. Ook is het mogelijk om digitale tijdschriften te lenen*. Zodra je een bibliotheekabonnement hebt bij De Nobelaer, kun je inloggen op Mijn Bibliotheek met je lenersnummer. Je hebt vervolgens toegang tot duizenden titels waarmee je de leeswereld binnen handbereik hebt! Hoeveel e-books, luisterboeken en tijdschriften je mag lenen, hangt af van je abonnement. Onderstaand schema geeft de verschillende abonnementsvormen weer.

JeugdOnbeperkt aantal jeugd e-books en luisterboeken per jaar. Maximaal 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk. 1 jeugdtijdschrift per 1 week met een leentermijn van 1 week
BasisMaximaal 6 e-books en maximaal 6 luisterboeken per kalenderjaar. 6 tijdschriften per 1 jaar met een leentermijn van 1 week.
Lekker LezenOnbeperkt aantal e-books en luisterboeken per jaar. Maximaal 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk. 1 tijdschrift per 1 week met een leentermijn van 1 week.
Alle TijdOnbeperkt aantal e-books en luisterboeken per jaar. Maximaal 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk. 1 tijdschrift per 1 week met een leentermijn van 1 week.
Optimaal GenietenOnbeperkt aantal e-books en luisterboeken per jaar. Maximaal 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk. 1 tijdschrift per 1 week met een leentermijn van 1 week.

* De leentermijn is één week. Na deze week verdwijnt het tijdschrift van de boekenplank. Je kunt hetzelfde tijdschrift vervolgens natuurlijk nóg een keer lenen. Je kunt een tijdschrift, net als e-books en luisterboeken, niet terugbrengen voordat de leentermijn eindigt.

Downloaden & registreren

Leden van de bibliotheek kunnen zich in de Online Bibliotheek-app registeren. Dat kan via de app en ook in de 'Mijn'-omgeving van onlinebibliotheek.nl.

Download de app

   

Downloaden & registreren

Hoe kan ik e-books lezen

Hoe kan ik e-books lezen

Op je telefoon of tablet

Wil je e-books lezen op je telefoon of tablet? Gebruik dan onze nieuwe online Bibliotheek-app. Je kunt in deze app zoeken, vinden, lenen, lezen en luisteren.

Lees meer
Hoe kan ik e-books lezen

Op je e-reader

Wil je boeken lezen op je e-reader? Dat kan, met de software van Adobe Digital Editions nodig. De online Bibliotheek helpt je verder. 

Lees meer
Hoe kan ik e-books lezen

Op je pc of laptop

Lees je liever op je computer of laptop? Je kunt onze e-books ook lezen in je browser. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Lees meer

Online bibliotheek: eenvoudig boeken lenen  
Hoeveel e-books en luisterboeken je mag lenen, hangt af van je abonnement. Van roman liefhebber tot thriller verslinder we hebben voor iedereen een passend abonnement. Je raakt nooit uitgelezen bij de online bibliotheek! Met jouw bibliotheekabonnement heb je uiteraard ook toegang tot alle papieren boeken die worden uitgeleend, deze kan je uiteraard online reserveren door in te loggen met jouw lenersnummer.

Boeken lenen online
Downloaden en registreren gaat heel gemakkelijk. Leden van de bibliotheek kunnen zich in de Online Bibliotheek-app registreren of in de 'Mijn'-omgeving van onlinebibliotheek.nl. Boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren is nog nooit zo leuk geweest!In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken!, dus je kunt van je favoriete verhalen genieten op de manier die jij het fijnst vindt.

Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?

Bekijk de veelgestelde vragen op de online Bibliotheek

of neem contact op met de klantenservice van de Online Bibliotheek

Kies een taal