9 april 2020

AfhaalBieb is geopend!

In deze roerige tijd kijk je misschien wel extra uit naar het lezen van een goed boek. Om even te ontsnappen aan de realiteit, of om je kind toch zijn leeskilometers te laten maken nu de scholen gesloten zijn. Daarom hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de AfhaalBieb. De leden van onze bibliotheek kunnen middels het invullen van het formulier vanaf 15 april 2020 een boekenpakket lenen bij de AfhaalBieb.

De AfhaalBieb is gratis voor onze leden. Wil jij ook gebruik maken van de AfhaalBieb, maar ben je dan nog geen lid? Kijk dan hier hoe je lid kunt worden!

Update 8 mei 2020 - De AfhaalBieb is gesloten, de bibliotheek gaat namelijk vanaf 18 mei 2020 weer open. Om dit veilig te laten verlopen hebben we enkele richtlijnen opgesteld en zijn de openingstijden gewijzigd. Lees hier welke onderdelen van de bibliotheek weer open gaan en wat de richtlijnen zijn. We vertrouwen erop te mogen rekenen op je begrip en medewerking. Heb je tot 18 mei nog een pakket gereserveerd bij de AfhaalBieb, dan kun je hier uiteraard nog steeds gebruik van maken!

Kies een taal