18 maart 2021

Opnieuw Muziek op Wielen op Tweede Paasdag!

Vorig jaar op Tweede Paasdag en Hemelvaartsdag was tijdens Muziek op Wielen te zien dat muziek kan opvrolijken, energie geeft of troost biedt. Muziek is de taal van het hart. Vanwege het grote succes, kunnen inwoners wederom iemand die een mooi lied goed kan gebruiken, nomineren voor de derde editie! Muziekconsulent Harry Hendriks verzorgt op Tweede Paasdag bij diverse mensen op de stoep of in de voortuin, op veilige afstand, een prachtig privéconcert. Vijf inwoners van Etten-Leur worden op maandag 5 april tussen 10:30 – 13:00 uur verrast.

Nomineren
Iemand aanmelden voor een bezoek van de De Nobelaer muziekbus, kan door vóór maandag 29 maart aanstaande een e-mail te sturen naar marketing@denobelaer.nl. Vermeld de naam van degene voor wie het optreden is, het adres en waarom juist déze persoon een mooi lied verdiend heeft. Vijf inwoners van Etten-Leur worden dan op Tweede Paasdag, maandag 5 april, tussen 10:30 en 13:00 uur verrast met een speciaal lied onder de noemer Muziek op Wielen.

Harry Hendriks
Harry Hendriks is muziekconsulent bij De Nobelaer. Hij studeerde Gitaar en Schoolmuziek aan het Conservatorium in Tilburg en is werkzaam als begeleider van singer-songwriters en bands, waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers. Voor De Nobelaer is hij daarnaast werkzaam in het onderwijs, waar hij deskundigheidsbevordering, teamtrainingen, workshops (ukelele, gitaar en boomwhackers) gastlessen en advies voor primair - en voorgezet onderwijs biedt.

1342

Kies een taal