Keyboard

Muziek

Keyboardles bij De Nobelaer

Een keyboard is een echte alleskunner! Een keyboard kan in z’n eentje een hele band of orkest vormen, alle geluiden en muziekstijlen zitten er in. Wie op een keyboard speelt kan zichzelf begeleiden, maar ook uitstekend in een band spelen. Ontdek alle mogelijkheden van dit veelzijdige instrument.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Lesbeschrijving cursus keyboard spelen

Tijdens de lessen keyboard wordt onder andere gewerkt aan de juiste vingerzetting, speeltechniek en het lezen van noten en ritmes. Zowat alle muziekstijlen komen aan bod en uiteraard is er veel ruimte voor eigen inbreng door de leerling. Of het nu een klassiek stuk is of de nieuwste hit uit de top 40, het kan allemaal. Ook is er ruimte voor het componeren (bedenken) van eigen muziekstukken en arrangementen, iets wat met een keyboard heel goed kan.

Hello Music

Kennismaken met het instrument tijdens deze korte cursus.

Lees meer

Duoles

Muziek maken met zijn tweeën: extra gezellig!

Lees meer

Muziekstrippenkaart

Vrijheid om les te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Lees meer

Nieuw! Muziek met een Staartje

5 proeflessen muziek voor € 25 voor iedereen t/m 12 jaar!

Lees meer

Lesmogelijkheden

Jonger dan 21

Hello music
€ 95,00

Inschrijven

Muziekles 20 min Jgd
€ 540,00

Inschrijven

Muziekles 25 min Jgd
€ 675,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Jgd 18
€ 405,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Jgd 36
€ 810,00

Inschrijven

Muziekstrippenkaart 6 x 30 min Jgd
€ 150,00

Inschrijven

Overige

Proefles
€ 15,00

Inschrijven

21 en ouder

Muziekles 20 min Volw
€ 710,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Volw 18
€ 498,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Volw 36
€ 995,00

Inschrijven

Muziekstrippenkaart 6 x 30 min Volw
€ 190,00

Inschrijven

Onze docenten

Frank Grieten

  • keyboard & accordeon
Lees meer

Keyboard training

Het keyboard is, net als de piano, een veelzijdig instrument. Heb je thuis geen plek voor een piano, maar wil je toch iets met toetsen doen? Dan is keyboardles de oplossing. Het instrument is handzaam en is een mooie opstap naar de akoestische piano of elektronische muziek. Al snel speel je melodietjes in de stijl die jij het leukst vindt. Sluit je het keyboard aan op een computer, dan open je een onbegrensde wereld aan geluiden. Zo kan iemand die keyboard speelt zichzelf begeleiden met ritmes en akkoorden, op elke tempo en in elke stijl.

Keyboardles voor beginners

Het keyboard is een uitstekend instrument om je muzikale loopbaan op te beginnen, op welke leeftijd dan ook. Wil je kennismaken met het instrument en ben je onder de 21 jaar, dan kun je terecht bij de korte cursus Hello Music. Ook kun je samen met iemand keyboardles volgen met duolessen, wat het muziek maken extra gezellig maakt. Individuele muzieklessen behoren ook vanaf het begin tot de mogelijkheden. 

Begin je net met muziek maken of weet je nog niet helemaal zeker of een instrument goed bij je past? Dan kan het slim zijn een instrument te huren zodat onnodige aanschafkosten worden voorkomen. Ook een keyboard kun je huren bij De Nobelaer. Informeer hiervoor bij je docent naar de mogelijkheden.

Andere lesvormen keyboard

Naast individuele muzieklessen, duolessen en de kennismakingscursus Hello Music bieden we ook een muziekstrippenkaart aan. Iedereen met al wat meer ervaring op een bepaald instrument kan met deze strippenkaart 6  lessen in het jaar, in overleg met de desbetreffende docent, inplannen.
Daarnaast hebben we een extraatje voor onze leerlingen keyboard, zang, (elektrisch)gitaar, basgitaar en drums. Zij kunnen namelijk gratis bandlessen volgen. Wekelijks repeteren en samen toewerken naar een optreden. Wie wil dat nou niet! Informeer bij je docent naar de mogelijkheden.