Cantadonna

Muziek

Cantadonna bij De Nobelaer

Wat is er nu leuker dan zingen? Samen zingen! Natuurlijk kan je thuis met je partner of kinderen samen zingen, maar de vraag is of zij daar wel zin in hebben. Dameskoor Cantadonna heeft wél altijd zin om te zingen! Meld je nu aan en zing mee!

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

Cantadonna
04-09-2023 elke maandag van 20:00 tot 20:45
32 lessen € 285,00

Inschrijven
3680
3681

Onze docenten

Vocaal ensemble

Onder leiding van zangdocente Cécile Creusen heeft Cantadonna al menig luisteraar versteld doen staan. In dit vocaal ensemble zijn verschillende zangstemmen terug te vinden. Het bereik aan toonhoogten bestaat uit sopranen, mezzo sopranen en alten. Voor het geval je een opfrisser kunt gebruiken, een sopraan is de hoge, de mezzosopraan de middelhoge en de alt de lage vrouwenstem. Door deze verschillende stemhoogtes ontstaat er een mooie balans. Hierdoor kunnen de Cantadonna's een wijd bereik aan toonhoogten zingen, waardoor er een zuivere, veelzijdige zang ontstaat. En zo mooi als zij zingen, dat hoor je niet vaak!

Dameskoor

Cantadonna zingt verschillende soorten muziek. Het repertoire varieert van oude muziek tot jazz en van musical tot popsongs. Het is dus zomaar mogelijk dat jouw lievelingsliedje ertussen zit! Natuurlijk zitten er naast de vele bekende liedjes ook nummers in het repertoire die je nog nooit gehoord hebt. Zo maak je nog eens op een leuke manier kennis met nieuwe muziek! En als je niet uitkijkt heb je er dadelijk een hele berg nieuwe lievelingsliedjes bij. Heb je zelf een liedje wat je heel graag met het koor wilt zingen? Dan mag je dat natuurlijk altijd aangeven bij de zangdocente. 
Naast het zingen is het natuurlijk ook gewoon gezellig bij de Cantadonna's. Iedereen heeft passie voor muziek en dat merk je meteen!

Helaas voor de heren is dit koor alleen voor dames. Maar geen zorgen, het is voor iedereen mogelijk om individuele zanglessen te volgen. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook met zijn tweeën tijdens de duoles. Ben je al een ervaren zanger(es)? Maak dan gebruik van de muziekstrippenkaart. Hiermee kan je 6 individuele lessen inplannen wanneer het jou uitkomt. 

Kies een taal