Showmusicaldans

Dans

Showmusicaldans

Is stilzitten bij swingende nummers als Dancing Queen uit de musical Mamma Mia! en This is me uit de film The Greatest Showman voor jou heel moeilijk? En zit jouw zoon of dochter naast je op de bank even enthousiast mee te bewegen? Dan is Showmusicaldans echt iets voor jou of je zoon/dochter! Een swingende, dynamische les waarbij duidelijk wordt dat show- en musicaldansen zich laten inspireren door veel dansstijlen, zoals jazz-, street- en werelddans. We hebben twee smaakjes van deze cursus: een voor kinderen vanaf 8 jaar en een voor jongeren vanaf 16 jaar. De basis voor deze lessen is theater- en musicalmuziek, maar kent ook uitstapjes naar popmuziek.
Onze dansdocent heeft ruime ervaring in show- en musicaltheater en staat te popelen om ook jou in de spotlights te zetten.

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

21 en ouder

Showmusicaldans (16+)
29-08-2024 elke donderdag van 21:00 tot 22:00
36 lessen € 376,00

Inschrijven
3707
3706

Showmusicaldans bij dé dansschool voor kinderen 

Je kunt je kind van 8 jaar of ouder aanmelden  voor de cursus Showmusicaldans. Tijdens deze energieke les leren de leerlingen bewegen en dansen zoals in de bekende musicals. De docent pakt in deze les flink uit met dynamische bewegingen en pasjes waarbij het dansplezier voorop staat. Uiteraard wordt ook in deze cursus, net zoals bij Klassieke dans, een choreografie aangeleerd. Met deze choreo staat de gehele dansklas in de spotlights voor het grote publiek tijdens de jaarlijkse eindpresentatie in onze grote zaal De Justus. Hierbij zijn uiteraard ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden van harte welkom.

Dansworkshop voor kinderen én jongeren

Bij de cursus Showmusicaldans hebben we niet alleen een groep voor kinderen maar tevens voor jongeren vanaf 16 jaar. Houd jij van dansen en ben je een liefhebber van musicals en theatershows? Dan ben je bij deze cursus aan het goede adres! Leer moves en choreografieën geïnspireerd op jouw favoriete musicals en shows. Hierbij maak je kennis met veel verschillende dansstijlen: van hiphop en jazz tot internationale dans. Uiteraard speelt danstechniek een belangrijke rol in deze les en krijg je dit onder de knie door middel van oefeningen en bewegingen op de grond, op de plaats en in de ruimte. Dit alles komt samen in een choreo gemaakt door je bevlogen dansdocent waarbij expressie en plezier voorop staan! Nieuwsgierig? Volg dan een proefles in de week na afloop van de herfst-, kerst-, of carnavalsvakantie, kom langs tijdens de Open Lesweek óf schrijf je direct in en kom lekker dansen! Wil je extra uitdaging, combineer deze cursus dan met Tapdans waarmee je jouw musical- en showdanstalent nog beter kunt ontwikkelen.

Kies een taal