Bibliotheek boeken lenen bij De Nobelaer

Op zoek naar een goed boek? Kom boeken lezen en lenen bij De Nobelaer Bibliotheek. Spannende thrillers, romans, stripboeken, waargebeurde verhalen, psychologieboeken, prentenboeken en nog veel meer genres vind je in onze bibliotheek. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te adviseren.

Kieshulp bibliotheekpagina's
Mobiel en tablet: Klik rechtsboven op Menu en vervolgens op ˅ om te gaan naar de gewenste pagina.
Desktop / pc: Hoover in de menubalk met je muis over Bibliotheek en klik op de gewenste pagina.
Boeken lenen en collectie
Lid worden en abonnementen
Hulp- en spreekuren
Activiteiten
Speelotheek

Welke titel zoek je?


Log in op 'Mijn Bibliotheek' om je uitleengeschiedenis te bekijken en boeken te verlengen.

Bibliotheek in het hart van de samenleving

Bibliotheek vragen?

Wij helpen je graag verder.  
E-mail: bibliotheek@denobelaer.nl of telefonisch: 076-504 52 00

Openingstijden

VAN 25 DECEMBER T/M 7 JANUARI HANTEREN WE AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN.

Openingstijden bibliotheek
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur m.u.v. 25, 26 december & 1 januari, dan is De Nobelaer gesloten
Zaterdag 09:30 - 13:30 uur

Openingstijden speelotheek
Woensdag 14:00 - 16:00 uur
Zaterdag 10:30 - 12:00 uur

Openingstijden Bibliotheek

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 20:00 uur

Zaterdag
09:30 - 13:30 uur

Openingstijden speelotheek

Maandag             19:00 - 20:00 uur
Woensdag           14:00 - 16:00 uur
Zaterdag              10:30 - 12:00 uur

 

Wist je dat de bibliotheek zoveel meer is dan een plek om boeken te lenen? Regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook zijn er studeer- en werkplekken in de bibliotheek te vinden waar je alleen of in een groepje kunt werken. Het Digi-Taalhuis biedt volop mogelijkheden als je beter Nederlands wilt leren of je digitale vaardigheden wilt verbeteren. En voor een klein bedrag leen je speelgoed bij de speelotheek. Kortom, De Nobelaer Bibliotheek inspireert, verrijkt en verbindt.

Welk bibliotheekabonnement past bij jou?

Overweeg je een bibliotheekabonnement? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om boeken, tijdschriften, luisterboeken en andere media te reserveren en te lenen. Iedereen t/m 17 jaar kan gratis lid worden en al vanaf € 25 per jaar kun je jouw favoriete titels lenen. Met een lidmaatschap van de bibliotheek zijn de nieuwste boeken, luisterboeken, tijdschriften en dvd’s binnen handbereik. Wil je meer weten of gelijk lid worden, bekijk dan alle voorwaarden en de verschillende abonnementen om te bepalen welk abonnement het beste bij jou past. De abonnementen verschillen in het aantal media dat je kunt lenen en de uitleentermijn.

Boeken lenen in Etten-Leur

Lenen van boeken is een duurzaam alternatief voor het kopen van boeken. Als je boeken, dvd's of andere materialen wilt lenen bij De Nobelaer Bibliotheek, heb je een lenerspas nodig. Heb je nog geen lenerspas bekijk dan eerst hoe je lid kunt worden. Heb je een abonnement maar lees je liever digitale boeken? Dan hoef je je huis niet uit en leen je heel gemakkelijk niet alleen e-books maar ook luisterboeken via de online bibliotheek. Ook als je niet (meer) mobiel genoeg bent om zelf naar de bibliotheek te gaan, hebben we een oplossing. Met onze service Bibliotheek aan huis kun je toch boeken lenen die door een van onze vrijwilligers worden thuisgebracht.

Bibliotheekboeken reserveren

In onze collectie vind je uiteraard ook de laatste toptitels van bekende schrijvers. Je kunt deze  bibliotheekboeken online reserveren via onze website of via de informatiebalie in de bibliotheek. Loop eens binnen bij De Nobelaer Bibliotheek. Duik in een tijdschrift of een krant en verdwaal in een boek aan de leestafel. Zoek je antwoord op een bepaalde vraag? Vind het in de bibliotheek, al dan niet digitaal want ook internet en wifi zijn gratis. Er gaat een wereld voor je open en uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen lid bent want de bibliotheek in Etten-Leur is toegankelijk voor iedereen!

Mis niets & ontdek als eerste ons laatste nieuws!


Twee keer per maand praten we je bij over onze voorstellingen, activiteiten en leuke acties.


Inschrijven nieuwsbrief