2186
22 april 2021

Het was altijd al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

We weten niet wanneer, maar we weten dat het komt. Daarom tellen we alvast af. Ondertussen zitten we niet stil. De programmering voor volgend seizoen wordt geboekt en er wordt volop gerepeteerd. Op de website en social kanalen van de campagne Theater. Mooier dan ooit. kun je alvast een kijkje nemen. Daarnaast zijn er bijzondere prijzen te winnen. Zo wordt zelfs de voorpret voor je volgende (live) theateravond mooier dan ooit!

Gisteren heeft Albert Verlinde het startsein gegeven voor de grootste cultuur- en entertainmentcampagne die Nederland ooit heeft gekend. Met het ongekende unieke project Mooier dan ooit wil men met makers, de mensen voor en achter de schermen en het publiek op een bijzondere manier aftellen naar het moment dat alle theaters, bibliotheken, poppodia, musea, festivals etc. weer open mogen.

"Iedereen staat te trappelen om weer te beginnen", zegt Verlinde. "Die vreugde willen we met het publiek delen. Samen tellen we af naar dat ene moment, waarop we zullen zeggen: Theater/concerten/musea/festivals/muziek….Mooier dan ooit!"

Lees meer

Kies een taal