1520
1 september 2020

Hoera, we mogen weer!

Het theaterprogramma voor het najaar staat online, het gloednieuwe magazine verschijnt deze week, de kaartverkoop is gestart via denobelaer.nl én de Open Lesweek staat voor de deur. We maken ons op voor het nieuwe culturele seizoen 2020-2021.

Frisse start na onzeker maanden
De afgelopen maanden zorgde Covid-19 voor aangepaste activiteiten. Per 1 september bieden nieuwe richtlijnen de mogelijkheid tot heropening van o.a. het theater en de start van nieuwe lessen en cursussen.

Magazine in een nieuw jasje
In de eerste week van september verschijnt op 50.000 adressen in Etten-Leur en omgeving ons gloednieuwe magazine. Met daarin interviews, achtergrondartikelen en uiteraard het theater-, evenementen- en cursusprogramma. “Met het nieuwe magazine, wat 3 tot 4 keer per jaar zal verschijnen, zijn we flexibeler dan met een jaarbrochure en kunnen we naast het actuele aanbod een kijkje achter de schermen geven van ons unieke cultuurcentrum. Daarnaast zorgt het frisse, nieuwe ontwerp voor extra leesplezier!”, aldus adjunct-directeur Colinda Vergouwen.

Najaarsprogramma theater
Donderdag publiceerde we het theaterprogramma tot en met december op onze website en de verkoop is nu gestart! Het programma is erg gevarieerd. Liefhebbers van cabaret, toneel, musical en muziek, iedereen kan terecht in Etten-Leur. Ook aan grote namen, zoals Koefnoen Live, Igone de Jongh, Dennis van Aarssen (The Voice of Holland-winnaar), Vera Mann en Jandino Asporaat ontbreekt het niet. De jongste theaterliefhebber kan terecht bij Peppa Pig, Thomas de Stoomlocomotief en Belle en het Beest. 100% COCO is er speciaal voor de jeugd vanaf 9 jaar. Na het succes van afgelopen jaar is er ook dit jaar weer een literair diner. Dit keer wordt een 3 gangendiner tussen de boeken in de bibliotheek gecombineerd met verhalen van één van Nederlands beroemdste schrijvers, Louis Couperus. 

Open Lesweek
Voor iedereen die ambieert zelf op het podium te staan, staan onze deuren open tijdens de Open Lesweek. Op zaterdag 12 september vindt de inloopmiddag muziek plaats van 14:00 – 16:00 uur en kan iedereen verschillende instrumenten uitproberen. Van maandag 14 t/m zaterdag 19 september kan van de andere cursussen geproefd worden. Afhankelijk van de les kan men meedoen of meekijken bij een theater- of dansworkshop of bij lessen fotografie, schilderen of pottenbakken. Deelname aan de proeflessen is gratis. Bekijk het volledige (proef)rooster hier.

Coronamaatregelen
Rekening houdend met de RIVM-richtlijnen hebben we een protocol ontwikkeld om een bezoek aan ons veilig te laten verlopen. Alle maatregelen rondom het coronavirus en hoe we de veiligheid van zowel bezoekers, artiesten en medewerkers waarborgt worden toegelicht op denobelaer.nl/jouwbezoek

Kies een taal