23 maart 2022

In gesprek met Anton Hoeven - Trouwe theaterbezoeker

Zodra het nieuwe magazine op de mat valt, belt Anton de vrienden met wie hij en zijn vrouw altijd het theater bezoeken. Fles wijn op tafel, borrelplank erbij en dan maar lezen. Zo wordt al jaren in huize Hoeven de planning voor het theaterseizoen gemaakt. Vanuit Prinsenbeek rijden zij meerdere keren per jaar naar De Nobelaer voor een avondje uit.

In gesprek met Anton Hoeven - Trouwe theaterbezoeker

Hoogtepunten
Anton: “De tributes, Elvis, Doe Maar en The Everly Brothers, stuk voor stuk avonden die ik als hoogtepunten heb ervaren. Ons avondje uit gaat meestal volgens een vast patroon: van te voren een kopje koffie, daarna een voorstelling en na afloop de nazit in de foyer. Vaak hebben we het pand door de bezem verlaten haha.”

Thuiskomen
“Het mooie aan een kleiner theater is de familiare sfeer die er hangt, je komt er altijd bekenden tegen en ook met de vaste medewerkers hebben we inmiddels een band opgebouwd. De Nobelaer voelt voor mij als thuiskomen.”

We nemen Anton mee naar de nieuwe locatie en geven hem een rondleiding die eindigt in hét spektakelstuk (al zeggen we het zelf) van de nieuwbouw: de theaterzaal.

Anton: “Ik ben er eigenlijk een beetje stil van, zo mooi is het geworden. Ik zie ons hier al helemaal zitten, wat een geweldige zaal! Een ouderwets avondje uit, dat hebben we zo gemist de afgelopen tijd. We hebben nog niets geboekt vanwege corona, maar dat gaan we nu zeker weer doen, ik kan niet wachten!”

We nemen afscheid en drukken hem bij het weggaan een magazine in handen. Fijne avond Anton ;-) Hopelijk tot snel!

"De Nobelaer voelt voor mij als thuiskomen" Anton Hoeven

Kies een taal