Muziekplezier

Muziek

Muziekplezier

Muziek is voor alle leeftijden, dus ook voor de allerkleinsten! Speciaal voor hen is er Muziekplezier. Hier maken ze kennis met muziek, muziekinstrumenten en liedjes. Samen met hun ouder(s) ontdekken ze de wondere wereld van muziek!

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

Muziekles voor de allerkleinsten

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het maken van muziek. Wat sommige mensen echter niet weten is dat we bij De Nobelaer muziekprogramma’s hebben, speciaal voor de allerkleinsten. Muziekplezier is een speelse cursus waarin ouders en kinderen samen genieten van muziek (maken). De muziekles wordt afgestemd op de ontwikkelingsfase van je kindje en stemt daar het programma op af. Het zingen van liedjes, spelen van muziekspelletjes en uitproberen van instrumenten zorgen ongetwijfeld voor leuke momenten samen.

5080
5081

Onze docenten

Lonneke Verhaart

Lonneke Verhaart

  • muziek voor de allerkleinsten
Lees meer

Muziekles voor peuters

Tijdens deze muziekles voor peuters ontdekken de kleintjes verschillende instrumenten en spelmaterialen. Deze kunnen variëren van ritmestokjes tot blokken en zelfs badeendjes! De activiteiten worden afgestemd op de vaardigheden van de peuters zodat alle kindjes mee kunnen doen. Uiteraard worden alle activiteiten ondersteund met muziek, zodat het één groot muzikaal feest wordt! 

Muziekles voor dreumesen 

De aandachtspanne van kleine kinderen kan heel kort zijn. Daarom zijn de muzieklessen voor dreumesen heel afwisselend opgebouwd. Tijdens de les mag jouw kindje zelf muziek maken, dansen en luisteren naar liedjes. Sommige liedjes zijn bekend en andere zijn nieuw. Zo is er iets vertrouwd en iets nieuws in elke les. Ouders krijgen ook tips en inspiratie mee naar huis zodat ze thuis verder kunnen spelen en muziek maken. 

Muziekles voor baby’s 

Ook baby’s kunnen meedoen met Muziekplezier! De verschillende muziek- en spelelementen in de cursus zijn goed voor de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek van baby’s. Ook stimuleert het de taalontwikkeling en het gehoor. Verreweg het belangrijkste is natuurlijk de band tussen ouder en kind. Deze wordt versterkt door fijn samen te spelen en muziek te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om samen bezig te zijn met muziek en plezier van muziek te beleven! 

Kies een taal