Groepszangles Lichte Muziek

Muziek

Groepszangles lichte muziek

Zing je graag en wil je jezelf verder ontwikkelen? Tijdens deze cursus wordt in een kleine groep (max. acht personen) gewerkt aan een gevarieerd repertoire. Onder andere de genres pop, musical en jazz komen aan bod. Zodoende leer je van elkaar en ontdek je jouw eigen kracht en talent. Naast zangtechniek komen zaken als meerstemmigheid en presentatievaardigheden aan bod. Een heerlijke muzikale break van de week!

 

Onze docenten

Zangles voor volwassenen

Zing je altijd de longen uit je lijf onder de douche of in de auto? Dan is de groepszangles voor volwassenen echt iets voor jou! Het is heerlijk om te kunnen zingen. Het werkt ontspannend, bevrijdend en het is een prachtige manier om je te kunnen uiten. Zingen is niet alleen techniek. Zingen is werken met jezelf. Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet, alle volwassenen zijn welkom bij de groepszangles. Naast de ontwikkeling van de zangstem hebben we bij de groepszangles voor volwassenen ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zingen en ademen heeft namelijk veel met emotie te maken. Zo ontwikkel je gaandeweg je (zang)stem steeds meer.

Alle aandacht voor jou 

Iedereen heeft zijn eigen stemgeluid en tijdens de groepszangles voor volwassenen komen deze geluiden mooi samen. Hoe leuk is het om samen met anderen je hobby uit te voeren? Het is ontzettend leerzaam om te kijken en luisteren naar andere zangers. Bovendien is het een geweldige en veilige plek om de angst of spanningen te overwinnen om voor anderen te zingen. Een groepszangles bestaat uit maximaal 8 leerlingen, zodat iedereen alle aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. De enthousiaste en ervaren docent daagt je uit het beste uit jezelf te halen. In de lessen ga je ontdekken wat je allemaal kunt. 
Wil je naast de groepszangles ook graag noten leren lezen? De les is goed te combineren met de cursus Noten lezen. Of is zingen in een ensemble wat voor jou? Neem dan eens een kijkje bij de damenszanggroep Cantadonna

Kies een taal