Accordeon

Muziek

Accordeonles bij De Nobelaer

Met een accordeon kun je toveren met muziek. Wist je namelijk dat op een accordeon alle muziek kan worden gespeeld? Volksmuziek, klassieke muziek, jazz, tango’s, blues, popmuziek, noem maar op! Ben je nieuwsgierig naar dit instrument? Dan ben je bij cultuurcentrum De Nobelaer aan het juiste adres.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Lesbeschrijving cursus accordeon

De beginselen van het spelen op een accordeon worden tijdens de lessen bij De Nobelaer aangeleerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste speeltechniek en houding. Ook worden er verschillende muziekstukken gespeeld en is er ruimte voor eigen inbreng door de leerling doordat de accordeon een breed inzetbaar instrument is. Alleen of samen met andere cursisten leer je in goede, ontspannen sfeer accordeon spelen. Zo ontdek je de mogelijkheden van het instrument en van jezelf.

Hello Music

Kennismaken met het instrument tijdens deze korte cursus.

Lees meer

Duoles

Muziek maken met zijn tweeën: extra gezellig!

Lees meer

Muziekstrippenkaart

Vrijheid om les te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Lees meer

Nieuw! Muziek met een Staartje

5 proeflessen muziek voor € 25 voor iedereen t/m 12 jaar!

Lees meer

Lesmogelijkheden

Jonger dan 21

Hello music
€ 95,00

Inschrijven

Muziekles 20 min Jgd
€ 540,00

Inschrijven

Muziekles 25 min Jgd
€ 675,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Jgd 18
€ 405,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Jgd 36
€ 810,00

Inschrijven

Muziekstrippenkaart 6 x 30 min Jgd
€ 150,00

Inschrijven

Overige

Proefles
€ 15,00

Inschrijven

21 en ouder

Muziekles 20 min Volw
€ 710,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Volw 18
€ 498,00

Inschrijven

Muziekles 30 min Volw 36
€ 995,00

Inschrijven

Muziekstrippenkaart 6 x 30 min Volw
€ 190,00

Inschrijven

Onze docenten

Frank Grieten

  • keyboard & accordeon
Lees meer

Je eigen draagbare orgel

De accordeon is een veelzijdig en populair instrument doordat er tegelijkertijd een melodie- en begeleidingspartij kan worden gespeeld. Het is in feite een klein, draagbaar orgel met een heel eigen klank. Hierdoor voelt het spelen op een accordeon al snel alsof je met een groepje speelt. Of je nu in een vrolijke of emotionele bui bent, de accordeon past altijd. Menig zanger en straatartiest begeleidt zichzelf graag op accordeon door de eindeloze mogelijkheden van dit toetsinstrument en tijdens feesten en partijen is het instrument eigenlijk onmisbaar!

Accordeon leren spelen

Bij De Nobelaer kun je op alle leeftijden en niveaus accordeon leren spelen. Met een korte cursus Hello Music leer je de basis van het instrument kennen. Heb je deze basis? Dan kun je jezelf inschrijven voor een individuele cursus accordeon. Hiervoor is geen vast lesmoment. Als jij je hebt ingeschreven neemt de docent contact met je op om het lesmoment in te plannen. Extra gezellig is het om samen muziek te maken. Dit kan bij dé muziekschool van Etten-Leur bij een duoles of ensemble. Ben je al wat meer ervaren? Dan biedt de muziekstrippenkaart uitkomst. Deze geeft je de vrijheid een les in te plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt én ruimte hebt in jouw drukke agenda. Ontdek de magie van de accordeon en schrijf je in voor deze cursus.