Accordeon

Muziek

Accordeonles

Met een accordeon kun je toveren met muziek. Wist je namelijk dat op een accordeon alle muziek kan worden gespeeld? Volksmuziek, klassieke muziek, jazz, tango’s, blues, popmuziek, noem maar op! Ben je nieuwsgierig naar dit instrument? Dan ben je bij cultuurcentrum De Nobelaer aan het juiste adres.

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Jonger dan 21

Accordeon 20 min Hello Music
6 lessen € 110,00

Inschrijven

Accordeon 20 min Jeugd
36 lessen € 621,00

Inschrijven

Accordeon 20 min Proefles Jeugd
1 proefles € 16,00

Inschrijven

Accordeon 30 min 2-wekelijks Jeugd
18 lessen € 461,00

Inschrijven

Accordeon 30 min Jeugd
36 lessen € 922,00

Inschrijven

Accordeon 30 min Jeugd strippenkaart
6 lessen € 173,00

Inschrijven

21 en ouder

Accordeon 20 min Proefles Volwassenen
1 proefles € 20,00

Inschrijven

Accordeon 20 min Volwassenen
36 lessen € 842,00

Inschrijven

Accordeon 30 min 2-wekelijks Volwassenen
18 lessen € 567,00

Inschrijven

Accordeon 30 min Volwassen strippenkaart
6 lessen € 246,00

Inschrijven

Accordeon 30 min Volwassenen
36 lessen € 1.134,00

Inschrijven

Lesbeschrijving cursus accordeon

De beginselen van het spelen op een accordeon worden tijdens de lessen bij De Nobelaer aangeleerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste speeltechniek en houding. Ook worden er verschillende muziekstukken gespeeld en is er ruimte voor eigen inbreng door de leerling doordat de accordeon een breed inzetbaar instrument is. Alleen of samen met andere cursisten leer je in goede, ontspannen sfeer accordeon spelen. Zo ontdek je de mogelijkheden van het instrument en van jezelf.

Proefmenu muziek

Een verrukkelijk muzikaal menu wat je zelf kunt samenstellen! Van welke instrumenten wil jij proeven?

Lees meer

Duoles

Muziek maken met zijn tweeën: extra gezellig!

Lees meer

Muziekstrippenkaart

Vrijheid om les te volgen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Lees meer

Onze docenten

Frank Grieten

Frank Grieten

  • keyboard & accordeon
Lees meer

Je eigen draagbare orgel

De accordeon is een veelzijdig en populair instrument doordat er tegelijkertijd een melodie- en begeleidingspartij kan worden gespeeld. Het is in feite een klein, draagbaar orgel met een heel eigen klank. Hierdoor voelt het spelen op een accordeon al snel alsof je met een groepje speelt. Of je nu in een vrolijke of emotionele bui bent, de accordeon past altijd. Menig zanger en straatartiest begeleidt zichzelf graag op accordeon door de eindeloze mogelijkheden van dit toetsinstrument en tijdens feesten en partijen is het instrument eigenlijk onmisbaar!

Accordeon leren spelen

Bij De Nobelaer kun je op alle leeftijden en niveaus accordeon leren spelen. Met een korte cursus Hello Music leer je de basis van het instrument kennen. Heb je deze basis? Dan kun je jezelf inschrijven voor een individuele cursus accordeon. Hiervoor is geen vast lesmoment. Als jij je hebt ingeschreven neemt de docent contact met je op om het lesmoment in te plannen. Extra gezellig is het om samen muziek te maken. Dit kan bij dé muziekschool van Etten-Leur bij een duoles of ensemble. Ben je al wat meer ervaren? Dan biedt de muziekstrippenkaart uitkomst. Deze geeft je de vrijheid een les in te plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt én ruimte hebt in jouw drukke agenda. Ontdek de magie van de accordeon en schrijf je in voor deze cursus.
 

Kies een taal