Annefloor Imhoff

Annefloor Imhoff

Annefloor studeert dit jaar af aan de Academie voor Danseducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Hiervoor studeerde ze aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam en ze volgde tijdens haar middelbare school de vooropleiding dans en musical in Tilburg. Naast haar studie bespeelt Annefloor verschillende instrumenten en volgt ze zanglessen in Amsterdam.

Naast het lesgeven is Annefloor werkzaam als choreograaf en staat ze regelmatig op het toneel. Ervaring deed ze op tijdens verschillende uitvoerende stages in het theater en op de filmset. Annefloor was dit jaar te zien in de musical DNA Douane en op dit moment is ze af en toe te zien in de musical Caro in het Efteling Theater.

“Ik vind het fantastisch om mijn passie voor dans over te brengen op anderen. Een goede sfeer en veiligheid in de lessen staan bij mij op nummer één, maar hard werken en vertrekken vanuit de juiste techniek vind ik ook zeker belangrijk. In mijn lessen is er ruimte voor speelsheid en eigen creatieve invulling vanuit de dansers. In elke danser probeer ik als docent het beste naar boven te halen, door ze niet alleen als groep, maar ook individueel aandacht te geven.”