Urban

Dans

Urban dansles

Dansjes leren via TikTok is fantastisch leuk, maar hoe gaaf zou het zijn om zelf met een dansje op de proppen te komen? Binnen de lessen Urban leren kinderen allerlei verschillende dansstijlen zoals hiphop, breakdance, house, popping en locking. Maar ook dancehall, urban contemporary of heels passeren de revue. Klinkt moeilijker dan het is, want je herkent de dansstijlen vast en zeker van TikTok, Dance Dance Dance of diverse videoclips!

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

Urban (12-)
26-08-2024 elke maandag van 16:30 tot 17:30
36 lessen € 272,00

Inschrijven
3801
3802

Dé urban dansschool in Etten-Leur

Kan jouw zoon of dochter niet kiezen tussen alle leuke dansstijlen wil hij of zij breakdance, streetdance en hiphop dans leren? Dan is de les Urban de perfecte optie! Urban is de verzamelnaam voor de verschillende dansvormen uit de straatcultuur. Naast dat de kinderen samenwerken aan het maken en oefenen van de choreografie, hoort eigen inbreng door freestylen er natuurlijk ook bij! De dansstijl Urban kwam begin vorige eeuw op en is ontstaan in New York tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit de dansscholen over de hele wereld en worden er zelfs wedstrijden in gehouden.

Urban dansen voor kinderen en jongeren

Is jouw zoon of dochter op zoek naar een hiphop dansschool? Kom dan naar De Nobelaer voor de les Urban! De lessen zijn gevarieerd, dynamisch en energiek. Het maakt niet uit of de kinderen ervaren zijn of niet, plezier staat voorop tijdens de hiphop dansles! Zo leren de kinderen samen met leeftijdsgenoten de leukste en gaafste danspasjes. De ervaren en enthousiaste docent helpt iedereen stap voor stap op zijn niveau beter te worden. Na het harde werken en oefenen steelt jouw zoon of dochter zeker de show met alle aangeleerde danspasjes. 
Staat jouw kind naast TikTok het liefst ook op het podium in de spotlights? Dan is de cursus Showmusicaldans misschien wel iets! Tijdens deze les worden diverse dansstijlen uit bekende musicals aangeleerd. Liever een andere dansstijl proberen? Denk dan eens aan Klassieke Dans.

Is Urban iets voor jouw zoon of dochter? Volg dan een proefles in de week na afloop van de herfst-, kerst-, of carnavalsvakantie, kom langs tijdens de Open Lesweek óf schrijf je direct in en kom lekker dansen!

Kies een taal