1869

Online cursussen bibliotheek De Nobelaer

Leer online en blijf je ontwikkelen met de online cursussen van de bibliotheek.

Speciaal voor leden van de bibliotheek hebben we een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Als lid van de bibliotheek kun je deze online cursussen gratis volgen. De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz.

Hoe werkt het?

1. Snuffel rond
Bekijk onderaan deze pagina de lijst met alle cursussen.

2. Ga naar de portal
Klik op de aanbieder om naar diens portal te gaan.

3. Log in
Log in met je inloggegevens van de Bibliotheek en start je cursus!

Hoe werkt het?
1945
1921

Aanbieders


Bekijk alle cursussen van Soofos

Naar Soofos

Bekijk alle cursussen van GoodHabitz

Naar GoodHabitz

Contact

Soofos

Heb je een vraag over de cursussen van Soofos?

Lees meer

GoodHabitz

Heb je een vraag over de cursussen van GoodHabitz?

Lees meer

de Bibliotheek

Heb je een algemene vraag over de cursussen, bijvoorbeeld over inloggen?

Lees meer

Cursussen bibliotheekleden

Leden van de bibliotheek kunnen vanaf 1 februari 2021 online cursussen volgen via hun bibliotheek. Met cursussen Veiligheid en gezondheid, Presenteren, Office, Marketing en Taal kun je nieuwe dingen leren en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment!
Dat de bibliotheek meer is dan alleen boeken is al langer duidelijk. Zo biedt De Nobelaer Bibliotheek hulp bij informatie van de overheid en kun je digitaal lezen via de Online Bibliotheek. Deze online cursussen vullen de duizenden boeken, e-books, (digitale) tijdschriften, luisterboeken en databanken mooi aan. Het stimuleren van ‘een leven lang ontwikkelen’ is de komende jaren een belangrijke maatschappelijke taak van de bibliotheek. 

Gratis online cursus met certificaat

Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke kracht, commerciële vaardigheden, lifestyle en communicatie. Bibliotheekleden kunnen de cursussen gratis volgen via de speciale leerplatforms van Soofos en Goodhabitz, twee professionele aanbieders. Na het succesvol afronden van elke cursus is er de mogelijkheid een certificaat te downloaden. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn voor je huidige of toekomstige baan!

Wil jij ook deelnemen aan een van de cursussen, maar ben je nog geen lid? Kies dan het abonnement dat bij jou past! Met al onze abonnementsvormen krijg je met jouw lidmaatschapsnummer en wachtwoord toegang tot de portals van Soofos en Goodhabitz.
Uiteraard kun je met jouw lidmaatschap ook genieten van een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften, e-books en luisterboeken.

Kies een taal