4 maart 2024

Opening nieuwe expositie 'Beeldende kunst in De Nobelaer'

Zaterdag 2 maart vond de opening plaats van de tweede expositie 'Beeldende kunst in De Nobelaer'. Voorzitter Paul Vermeulen opende de tentoonstelling samen met Pieter van Dijck. 

Paul verwelkomde iedereen en in het bijzonder de twee kunstenaars: Jeroen Kloosterman en Bertos. Na een interview met beide exposanten schetste Pieter van Dijck op accordeon de samenwerking tussen De Nobelaer en de kunstenaars met als verbindende factor de werkgroep 'Beeldende kunst in De Nobelaer'.

Na de opening was er voor de bezoekers en kunstenaars tijd voor een nadere kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje.

Over de expositie
Ongeveer per kwartaal exposeren verschillende kunstenaars uit Etten-Leur en omgeving op de eerste verdieping van ons cultuurhuis. De exposities worden samengesteld door de werkgroep 'Beeldende kunst in De Nobelaer'.

Van 2 maart tot 7 april 2024 worden werken van Jeroen Kloosterman en Bertos tentoongesteld. Iedere zaterdag tussen 14:00-16:00 uur is een van de kunstenaars en een lid van de werkgroep aanwezig. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen! 

Meer informatie
Opening nieuwe expositie 'Beeldende kunst in De Nobelaer'

Kies een taal