8 april 2024

Expositie 2 maart tot 7 april 2024

Van 2 maart tot 7 april 2024 werden werken van Jeroen Kloosterman en Bertos tentoongesteld. 

Jeroen Kloosterman (1968, Etten-Leur), van beroep piloot, volgde de vakopleiding fotografie en is vanaf zijn prille jeugd al geïnteresseerd in fotografie. Pas op latere leeftijd vond Jeroen de tijd om zich hier ook echt in te verdiepen. De kneepjes van het vak leerde hij op de opleiding.

Jeroen zoekt in drukke steden sterke composities waarbij schijnbare rust en de mens centraal staan. In deze expositie, in zijn geboortestad maakt Jeroen zijn debuut als fotografiekunstenaar.

Bertos (Bert van den Broek, 1949, Tilburg), St Joost en fotovakschool, ervaring in de digitale schilder en tekentechnieken.

Met eigentijdse digitale technieken in combinatie met toepassing van verschillende materialen maakt Bertos voornamelijk abstracte beeldobjecten. Zijn werk kenmerkt zich veelal door mystieke vloeiende vormen met kleurige reliëf- en glanseffecten. Bertos laat zich bij zijn werk vooral inspireren door al het moois rondom ons in deze wereld.

Uitzending Spotlight
Mario Egthuijsen nam een kijkje bij de expositie van Jeroen en Bert. Bekijk hier de aflevering terug (item begin op 22:33 minuten).

Meer info over exposities
Expositie 2 maart tot 7 april 2024

Kies een taal