9 juni 2021

Opening Informatiepunt Digitale Overheid in De Nobelaer Bibliotheek

In Nederland vinden ruim 4 miljoen mensen het lastig om te werken met de digitale overheid. Zij hebben vragen over huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, pensioen, uitkering, DigiD, donorregistratie, studiefinanciering of de digitale Berichtenbox van MijnOverheid.nl. Daarom opent De Nobelaer Bibliotheek vanaf 14 juni het IDO (Informatiepunt Digitale Overheid). Daar helpt de bibliotheek met het vinden van de juiste informatie op internet en het doorverwijzen naar de juiste instantie(s).

Openingstijden IDO
Het informatiepunt is open op maandag van 10:00 – 11:30 uur. Degene die het informatiepunt bemant denkt graag mee en zorgt ervoor dat iemand daarna zelf verder kan of verwijst door naar de juiste organisatie.
Daarnaast organiseert De Nobelaer Bibliotheek vanaf september 2021 in samenwerking met partners verschillende activiteiten.

Openingstijden Informatiepunt Digitale Overheid
Maandag 10:00 – 11:.30 uur

 

Het Informatiepunt Digitale Overheid komt voort uit een samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek, de openbare bibliotheken in Nederland en Manifestgroep-partijen (de Belastingdienst, CAK, CBR, CIZ, CJIB, DUO, SVB en UWV).

Meer info

Kies een taal