5019

Samen maken we het magisch

De magie van december is volop te voelen in De Nobelaer. Het is knus en warm binnen en iedereen kruipt weer dicht tegen elkaar aan. Buiten is het grauw, dus brengen wij dit jaar een kerstmenu vol fijne voorstellingen en hartverwarmende activiteiten. 

Wij geven graag onze tips voor leuke schoencadeautjes of pakjes onder de boom om het jaar magisch te beginnen. Wie trakteer jij op een magisch 'gerecht'?

  

Menu van de chef
De Nobelaer biedt opkomend talent graag een podium. Daarom heeft onze programmeur een heerlijk menu voor je samengesteld waarbij jij het talent van de toekomst als eerste kunt ontdekken. Bezoek Gavin Reijnders, Jim Deddes en/of het Groninger Studenten Cabaret Festival. Grijp je kans en geniet van dit proefmenu. 

3-gangendiner

Voorgerecht

Voorgerecht

De Nobelaer Poppodium biedt een mix van rock en swingende kerstmuziek aan. Deze 10de editie wordt een heerlijk feestje. Geniet van een drankje, goede muziek en Rock your Christmas!

Lees meer
Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

Samen met Leona Philippo brengt Orkest Koninklijke Luchtmacht een sfeervol kerstprogramma. Ze laten niets te wensen over en brengen je alvast in de stemming voor de feestdagen! Een hoofdgerecht om je vingers bij af te likken! 

Lees meer
Nagerecht

Nagerecht

Op het podium in de huiskamer van De Nobelaer staan verschillende acts in de schijnwerpers. Deze keer volledig in de kerstsferen. Kom jij genieten van dit gevarieerde programma? 

Lees meer

Laat ons jou helpen de magie te verspreiden

Laat ons jou helpen de magie te verspreiden

Specialiteit van het huis

Wil jij iemand in het stralende middelpunt zetten deze feestdagen? Denk dan eens aan een cadeaubon van De Nobelaer! Onze cadeaubon is te koop via de website of aan de bar in onze huiskamer. De bon kan online verzilverd worden voor een voorstelling naar keuze of gebruikt worden voor een bibliotheekabonnement, cursus of les. Wie laat jij stralen?

Bestel de cadeaubon
Specialiteit van het huis

Welk abonnement voor de bibliotheek past het best bij jou? Ontdek het met deze quiz!

Hoeveel boeken lees jij per jaar?

  1. Minder dan 25 boeken
  2. Meer dan 25 boeken

Hoe lang wil je jouw boeken kunnen lenen?

  1. 3 weken
  2. 6 weken

Hoeveel e-books, luisterboeken en tijdschriften ga je lenen?

  1. Maximaal 6 e-books, 6 luisterboeken en 6 tijdschriften per jaar
  2. Ik weet het nog niet en wil onbeperkte opties

Wil je gebruik maken van de service Bibliotheek aan huis?

  1. Nee, ik kan zelf mijn boeken komen lenen
  2. Ja, dat zou een uitkomst bieden

 

Meeste A
Heb je bij alle vragen A geantwoord, dan past het basis abonnement perfect bij jou! Met dit abonnement leen je jouw favoriete titels een  voordelig tarief van €25. 

Mijn antwoorden zijn B,A,B,A. 
Je bent een fanatieke, snelle lezer en houd je opties graag open. Het Lekker lezen abonnement is dan helemaal voor jou. Hiermee kan je altijd en overal lekker lezen voor een tarief van €42 per jaar.

Overal B, behalve bij de laatste vraag
Jij bent een echte boekenwurm die graag lang geniet van een goed boek. Een bezoekje aan de bibliotheek doet jouw deugd. Het Alle tijd  abonnement van €50 per jaar is voor jou de beste optie. 

Overal B
Je houdt ervan om te doen wat op dat moment goed voelt. Je houdt de opties graag open en geniet optimaal van boeken. 
Het abonnement Optimaal Genieten van €60 per jaar past jou als een jasje. 

Jonger dan 18 jaar? 
Jij hebt recht op een gratis abonnement voor de bibliotheek. 

Maak het magisch thuis

Maak het magisch thuis

Kies een taal