1801

Cursus fotografie voor gevorderden

Tijdens de basiscursus fotografie heb je praktische handvatten en technische kennis opgedaan waarmee je een mooie basis hebt gelegd om het beste uit jezelf én uit jouw digitale camera te halen. Zo zie je maar dat je fotograferen kunt leren en dat je perfect kunt fotograferen met de M-, A- of S-stand op jouw camera. Ben jij klaar om jouw kennis een stapje hoger te tillen? In de vervolgcursus fotografie voor gevorderden ga je jezelf verder verdiepen in het fotograferen. Daarnaast is de cursus natuurlijk vooral ook leuk met de andere cursisten en een goede motivatie om bezig te blijven met leuke foto-opdrachten.

Fotograferen kun je leren!

Ben je enthousiast geworden na de Basiscursus Digitale Fotografie en wil je meer leren? Dan is deze vervolgcursus iets voor jou. Uiteraard kan de cursus fotografie gevorderden ook gevolgd worden als je zelf al de nodige basiskennis bezit. In 15 lessen van 120 minuten ontdek je hoe techniek, inhoud en compositie met elkaar in verband staan en hoe je een verhaal kunt vertellen met jouw foto’s. In deze cursus wordt dieper ingegaan op compositie, kleuren en creativiteit. Neem je laptop mee naar de les want met een bewerkingsprogramma leer je hoe je nog meer uit je foto’s kan halen en de bewerking kan inzetten om de kracht en uitstraling van jouw foto’s te verbeteren. Ga vervolgens thuisaan de slag met leuke praktijkopdrachten die je fotografie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je snel in voor de Workshop fotografie voor gevorderden!

Fotograferen kun je leren!

Basiscursus fotografie

Ben je eerder op zoek naar een fotografiecursus voor beginners, bekijk dan eens onze Basiscursus Digitale Fotografie. In 15 lessen leer je hoe je jouw spiegelreflex- of systeemcamera kunt instellen zodat je de automatische stand nooit meer nodig hebt. Stap voor stap neemt de docent je mee in de wereld van diafragma, sluitertijd en iso. Hoe zorg je dat jouw foto een goede belichting heeft, weinig ruis en een mooie scherptediepte? Als je dit eenmaal beheerst ga je aan de slag met een goede compositie, dit is tenslotte ook een van de sleutels tot succes.

Kies een taal