1828

De Nobelaer: dé dansschool voor volwassenen

Houd jij ook zo van dansen? Of wil je het graag leren? Je bent nooit te oud om te (leren) dansen, zeker niet bij De Nobelaer. In de cursus Klassiek & Modern volwassenen ga je heerlijk aan de slag met je lichaam, balans, zwaaibewegingen, grondwerk en barre training. Er is voldoende variatie in dansles voor ouderen want ook met de cursus Tapdans kan je alle kanten op. De samenstelling van de groep is heel divers en het is zo leuk om deze dansvorm te leren dansen als volwassenen. Wil je eerst ervaren of dansles bij De Nobelaer iets voor jou is? Volg dan een proefles om te ontdekken welke dansstijl het beste bij je past.

Waar je tijdens de dansles voor volwassenen aan moet denken qua kleding, en alle informatie rondom roosters, vind je hieronder:

Kledingvoorschriften

Lesrooster dans 2020-2021

Vakantierooster

Al onze cursussen vinden doorgang bij voldoende deelnemers. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus wordt aan de hand van het aantal aanmeldingen bepaald of deze door kan gaan. Reeds ingeschreven deelnemers ontvangen hierover automatisch bericht.

 

Leren dansen, ook voor volwassenen

We bieden dansles voor kinderen, dansles voor jongeren en dansles voor volwassenen aan. Binnen deze danslessen kun je kiezen tussen verschillende dansstijlen. Heb je vroeger gedanst en zou je het weer willen oppakken? Heb je nog nooit een danspas gezet maar wil je graag bewegen op muziek en ervaren wat dans met je doet? Het is nooit te laat voor onze dansles voor volwassenen. Van klassieke dans tot tapdans, bij De Nobelaer kunnen alle volwassenen leren dansen. Of nog beter worden dan je al was. Je vindt onze dansschool in Etten-Leur op de Anna van Berchemlaan 2.

Leren dansen, ook voor volwassenen

Verschillende soorten dans

Of je nu jong volwassen bent, een gezin hebt, een ervaren danser bent of je grijze haren verschijnen al; bij De Nobelaer kan je leren dansen! We bieden verschillende soorten dans voor volwassenen aan. Vind je eigenlijk alles wel leuk? Geen probleem! Je kunt jezelf uitdagen door deel te nemen aan onze cursus Dansmix waarin je kennismaakt met verschillende soorten dans- en muziekstijlen. Ben je een ervaren klassiek of modern geschoolde danser, dan is ons dansgezelschap In10ce wellicht geschikt voor jou. Onder leiding van een ervaren en bevlogen dansdocent werk je samen met de dansgroep toe naar een of meerdere choreografieën per jaar. Onze danslessen voor volwassenen zijn erg divers en je kan heerlijk losgaan op de muziek in een ontspannen sfeer. Bij dé dansschool in Etten-Leur ben je van harte welkom om het beste uit jezelf te halen!

Dansles voor ouderen en senioren

Wil jij heerlijk ontspannen? Schrijf je dan in voor de combinatiecursus Tai-Chi & Qigong*. Tai-Chi wordt ook wel meditatie in beweging genoemd. Kenmerkend voor Tai-Chi zijn de langzame, vanuit de buik aangezette, bewegingen die op ontspannen wijze worden uitgevoerd. Qigong zijn losse oefeningen die de ademhaling reguleren, zo wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. Een ervaren docent laat je graag kennismaken met deze eeuwenoude Chinese bewegingsvormen. Tijdens de les ligt de focus op ontspanning en de ademhaling, daarom is deze dansles ook zeer geschikt voor ouderen en senioren. 


*Momenteel wordt deze cursus niet aangeboden. Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws en nieuwe startdata van cursussen.

Kies een taal