Zoutmus

Jungleprinter

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Yes, het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly. Zoutmus neemt je mee in avondvullende show vol spektakel.

vr 19 november
20:30 Kleine Zaal

Prijs: € 19,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Persquotes over Kuikens van beton (vorige voorstelling):

"Wie verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen" - de Volkskrant ★★★★

"… Dan doen ze denken aan Monthy Python, theatraler dan ze ooit geweest zijn." - Theaterkrant

"...uitstekende acteurs, die elkaar blindelings vinden in deze chaotische agende, maar stiekem strak geregiseerde onzin." - Het Parool

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Anne Neuteboom

Effe niet met je mening

wo 17 november om 20:30
Lees meer

Jeroens Clan

Tere zieltjes

do 25 november om 20:30
Lees meer

Marlon Kicken

Draadloos

do 4 november om 20:30
Lees meer