ROCKY HORROR SHOW
Geweest

ROCKY HORROR SHOW

De meest waanzinnige rockmusical waarbij alles weer mag!

Let op! Geannuleerd
Naar aanleiding van de verscherpte coronaregels en de gebrekkige staat van de huidige locatie hebben we in nauw overleg met de gemeente Etten-Leur moeten besluiten om in de avonduren geen evenementen en voorstellingen meer te organiseren. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben worden persoonlijk geïnformeerd. Lees het volledige bericht hier.

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

De ROCKY HORROR SHOW is een absolute must-see. Deze krankzinnige musical is een wereldwijd fenomeen met stevige rockmuziek en genomineerd voor vijf Tony Awards. ‘Don’t dream it, be it’.

Meer over de voorstelling

De ROCKY HORROR SHOW is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilm. 

Het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades vele grenzen doen vervagen.

De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van David Bowie). Producties die ook internationaal zeer succesvol waren. 
Naast Sven Ratzke staan ook musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker, Yoran de Bont en Samir Hassan op het toneel.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

  DO’s en DON’Ts voor een onvergetelijke eerste keer

Iedereen die nog nooit bij een live uitvoering van ROCKY HORROR SHOW is geweest, staat bekend als een Rocky Horror Virgin. Voor elke eerste keer geldt; een goede voorbereiding is het halve werk en neem je tijd. Bekijk de handige DO’s en DON’Ts voor een onvergetelijke eerste keer. Of tweede. Of derde.

Niets is te gek bij interactief dynamisch spektakel ROCKY HORROR SHOW

Première ROCKY HORROR SHOW

Gezien door:     Collega Jolanda
Wanneer:          Donderdag 29 juli 2021
Waar:                Internationaal Theater Amsterdam (ITA)
Hoofdrollen:     Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekkers, Samir Hassan en Yoran de Bont

De ROCKY HORROR SHOW is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1975 en een mix van Dr. Frankenstein, humor, seks en sciencefiction.

De voorpret begon al met de mails van de producent waarin de prikkelende dresscode ‘Flamboyant’ werd aangekondigd. Een beetje googelen op het web leerde al snel dat niets te dol is voor de Rocky Horror adepten, dus een duik in je verkleedkoffer is geen gek idee. Boa’s (van die ruiende verenslingers om je nek), lange handschoenen, knalrode hoge hakken, netkousen, pruiken… verzin het maar. Het mag allemaal op en aan en dit gaat óók op voor de heren onder ons.

Vooraf werd ons een lijstje toegestuurd met attributen welke je tijdens de show mocht gebruiken. De ROCKY HORROR SHOW is namelijk geen statische voorstelling waarbij het publiek zich passief wegzakkend in het rode pluche laat vermaken, maar een dynamisch spektakel waarbij deelname zeer wordt gewaardeerd. Sterker nog, het wordt zelfs aangemoedigd en je ontkomt er niet aan dat je je laat meesleuren door het enthousiasme van de acteurs en je medetoeschouwers. Kom dus gerust voorzien van een krant, speelkaarten, een belletje, lampje, confetti, een feesthoedje, papieren zak en een wc-rol naar de voorstelling.

Het plezier en de energie spatte de hele voorstelling van het toneel af. Erik Brey was als verteller droogkomisch, Sven Ratzke ging als de gestoorde travestiet helemaal los. Alle acteurs zetten een prestatie van niveau neer zoals zij de vaart in de show wisten te houden. De muziek was lekker rocky, live gespeeld door een steengoede band.

Als je een avond heerlijk los wil gaan met een gelijkgestemd publiek dan is dit zeker een aanrader.

Tip: leer het dansje van The Time Warp!

"Vibrant, frech, energetic - absolutely fantastic"
whatsonstage.com
"It rocks!"
Daily Star Sunday
"Heerlijke Rocky Horror-extravaganza dwingt toeschouwer tot volledige overgave"
Algemeen Dagblad