The Bootleg Eighties

ft. Wild Boys

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Het dak gaat eraf! De beste eighties live-band van Groot-Brittannië zet de zaal op z’n kop met muziek uit het decennium met de meest herkenbare sound. Een avondvullende trip down memory lane met muziek van onder andere Duran Duran, Wham!, Elton John en de Pet Shop Boys.

vr 19 november
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 26,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

De Wild Boys staan garant voor een avondvullende trip down memory lane! Het vijftal legt de lat enorm hoog, trekt voor elke gig de registers helemaal open tegen een achtergrond van geweldige visuals. De charismatische frontman zingt het repertoire van alle geweldige artiesten uit de jaren tachtig alsof hij nooit anders gedaan heeft.

De Opel Kadett, beenwarmers en Rubik's Cube zijn er niets bij. Dit wordt een avond lang onbeschaamd genieten van heerlijke jaren tachtig klassiekers.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Story of Robbie Williams

by Charly Luske

za 6 november om 20:15
Lees meer

The Fortunate Sons (USA)

A tribute to Creedence Clearwater Revival

vr 15 oktober om 20:15
Lees meer

The Wanderers play Elvis

vr 12 november om 20:15
Lees meer