Geweest

The Bootleg Eighties

ft. Wild Boys

Let op! Geannuleerd
Naar aanleiding van de verscherpte coronaregels en de gebrekkige staat van de huidige locatie hebben we in nauw overleg met de gemeente Etten-Leur moeten besluiten om in de avonduren geen evenementen en voorstellingen meer te organiseren. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben worden persoonlijk geïnformeerd. Lees het volledige bericht hier.

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

Het dak gaat eraf! De beste eighties live-band van Groot-Brittannië zet de zaal op z’n kop met muziek uit het decennium met de meest herkenbare sound. Een avondvullende trip down memory lane met muziek van onder andere Duran Duran, Wham!, Elton John en de Pet Shop Boys.

Meer over de voorstelling

De Wild Boys staan garant voor een avondvullende trip down memory lane! Het vijftal legt de lat enorm hoog, trekt voor elke gig de registers helemaal open tegen een achtergrond van geweldige visuals. De charismatische frontman zingt het repertoire van alle geweldige artiesten uit de jaren tachtig alsof hij nooit anders gedaan heeft.

De Opel Kadett, beenwarmers en Rubik's Cube zijn er niets bij. Dit wordt een avond lang onbeschaamd genieten van heerlijke jaren tachtig klassiekers.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.