Anne Neuteboom
Geweest

Cabaret

Anne Neuteboom

Effe niet met je mening

Let op! Geannuleerd
Naar aanleiding van de verscherpte coronaregels en de gebrekkige staat van de huidige locatie hebben we in nauw overleg met de gemeente Etten-Leur moeten besluiten om in de avonduren geen evenementen en voorstellingen meer te organiseren. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben worden persoonlijk geïnformeerd. Lees het volledige bericht hier.

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

Het wordt tijd dat iedereen z'n dikke mening lekker voor zich houdt. In het bijzonder Neuteboom zelf, die er al sids 2015 mee loopt te strooien. Oké, ze won er Cameretten mee. Maar nu is het echt afgelopen met die verbale incontinentie. Het is genoeg geweest. Effe niet meer met die mening. Toch?

Meer over de voorstelling

Anne Neuteboom won Cameretten, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en kreeg lovende recensies in de kranten. Maar nu is het even klaar met het verkondigen van haar mening, vindt ze zelf. Of dat lukt? 

In de pers:
"Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties ... overtuigend, grappig, kritische en ontroerend." - NRC ★★★★

"Frisse wind in het huidige cabaretlandschap" - Vakjury VSCD

www.anneneut.nl

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Kies een taal