1727

December staat bij cultuurcentrum De Nobelaer in het teken van aandacht voor elkaar.

De feestdagen staan voor de deur. Deze sfeervolle, gezellige dagen, die normaal gesproken doorgebracht worden met familie en vrienden, zien er dit jaar nét even iets anders uit. Daarom is het extra belangrijk om iedereen te laten weten dat er, ook op afstand, aan ze gedacht wordt. Met de decembercampagne Aan wie denk jij? zorgt De Nobelaer ervoor dat iedereen kan laten zien aan wie ze denken. Een buurman die wekelijkse boodschappen doet voor iemand, een vriendin die in de zorg werkt of bijvoorbeeld de juf of meester die het ondanks de maatregelen extra gezellig maakt online of in de klas. Niemand mag vergeten worden tijdens de donkere decemberdagen.

Op deze pagina vind je in december onze online adventskalender vol inspiratie, cadeautjes en tips dus houd deze pagina in de gaten om niets te missen!

Samen zorgen we voor sprankelende en liefdevolle winterdagen!

Van 1 t/m 24 december wordt iedere dag een nieuw vakje onthuld van De Nobelaer Adventskalender!

Van 1 t/m 24 december wordt iedere dag een nieuw vakje onthuld van De Nobelaer Adventskalender!

Leuke downloads

Laat zien aan wie jij denkt!

Laat zien aan wie jij denkt!

De Nobelaer heeft een raamposter gemaakt waarmee iedereen in Etten-Leur kan laten zien aan wie ze denken. Schrijf de naam/namen op van degene(n) aan wie je denkt of versier de poster eventueel naar eigen inzicht en hang de poster voor een raam. Zo laat Etten-Leur samen zien dat niemand vergeten mag worden tijdens de donkere decemberdagen.

Klik op de roze pijl en download de raamposter!

Lees meer
Verspreid de boodschap op social media

Verspreid de boodschap op social media

Met deze wallpaper voor Facebook Verhalen en Instagram Stories kan je heel gemakkelijk aan iedereen laten zien aan wie jíj denkt. Plak de foto in je verhaal en tag degene aan wie jij denkt.

Klik op de roze pijl en download de wallpaper!

Lees meer

Kies een taal