DN Adventskalender

1. Haal jouw gratis ansichtkaarten op in de bibliotheek!     2. Doe mee aan onze 24-uurs winactie op Facebook & Instagram.

3.

Haal een cadeautje op in de bibliotheek,
zolang de voorraad strekt.

4.

Positieve Kerstquote!

5.

Download het werkblad, bekijk de video én maak samen met Kim je eigen Adventskalender! 
 

Lees meer

7.

KIJKTIP - Bloed, zweet &...

Lees meer

8.

Geniet van de sfeer van Popelucht met de afspeellijsten Popelucht 2018, Popelucht 2019 en Popelucht Greatest Hits op Spotify. 

Lees meer

9.

Laat met dit heerlijke bananenbroodrecept zien aan wie jij denkt deze decembermaand. Bekijk de tutorial van Eva!

Lees meer

11. Dans mee!

11. Dans mee!

17.

Doe mee aan onze winactie op Facebook & Instagram en maak kans op een tas en geurende verrassing van Dille & Kamille. Daarnaast volg je nu bij Dille & Kamille online de leukste workshops. Bekijk ze op www.dille-kamille.nl en leef je o.a. uit met borduren, haken of tekenen.

Naar de online workshops
17.

18. Schuld of Onschuld; online rechtszaakspel

18. Schuld of Onschuld; online rechtszaakspel

23.

WINACTIE! De een-na-laatste dag van De Nobelaer Adventskalender én de laatste winactie is een knaller! Ook sluiten we deze laatste dagen voor kerst onze decembercampagne ‘Aan wie denk jij?’ af.

Daarom vragen we jou: wie verdient in 2021 een compleet verzorgde avond uit voor 2 personen i.s.m. het Witte Paard? Laat het ons weten in een reactie op ons Facebook- of Instagrambericht, of als je dat niet hebt via mail! Je kunt reageren tot 4 januari. We selecteren de winnaar de eerste week van januari.

Het pakket bestaat uit: een 3-gangendiner inclusief consumpties, theatervoorstelling én overnachting (zodra het weer kan). Daarnaast zitten er in het pakket twee toegangstickets voor Avonturenboerderij De Molenwaard en een boekje van Fien & Teun voor de kinderen!

Kies een taal