Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De leukste activiteiten tijdens de herfstvakantie!

Dans, muziek & knutselen

Vr 5 nov | 20:15 uur

The Sound of Musicals

In deze wervelende show vieren bekende musicalsterren ruim 150 jaar musicals!

Laat je verrassen door het inspirerende aanbod en geniet bij cultuurhuis De Nobelaer

In de spotlight!

Bezoek Korenmolen De Lelie

In het kader van De Maand van de Geschiedenis organiseren we samen met Stichting Molen De Lelie een leuke én leerzame uitstap naar Korenmolen De Lelie in Etten-Leur op zaterdag 23 en 30 oktober.

Lees meer

Seniorenatelier

Het Seniorenatelier is weer gestart! Instromen is op elk moment mogelijk. Je kunt een strippenkaart aanschaffen voor 10 middagen (€ 50) of losse middagen bezoeken voor € 5.

Lees meer

Spreekuur EHBD

Kom met al uw digitale vragen naar het spreekuur EHBD, Eerste Hulp Bij Digitale problemen. Een vrijwilliger beantwoordt elke dinsdagochtend tussen 10:00 – 12:00 uur een-op-een digitale vraagstukken, hoe groot of klein ook.

Lees meer

Hoe maak je een 'Mijn account' aan?

Met een account bij De Nobelaer kun je 24/7 inloggen en jouw voorstellingen inzien en tickets bekijken en/of downloaden.

Lees meer

Laat je verrassen door het inspirerende aanbod en geniet bij cultuurcentrum De Nobelaer

Bij cultuurcentrum De Nobelaer vind je alles onder één dak: een bibliotheek, een theater en kunsteducatie. Hierdoor zijn wij het kloppende, culturele hart van Etten-Leur. Bij ons kun je terecht voor al je culturele behoeften. Heerlijk van een voorstelling genieten in een rode theaterstoel, het perfecte boek vinden om thuis op de bank jezelf in te verliezen of dansen, zingen, muziek maken of een ander creatief talent ontwikkelen. Cultuurcentrum De Nobelaer daagt je uit om het beste uit jezelf te halen!

Cultuur heeft voor iedereen een andere betekenis en cultuur ervaren doet iedereen op een unieke wijze. Nieuwe Nobelaer is meer dan een cultuurcentrum: het wil ervoor zorgen dat iedereen van cultuur kan genieten, in welke vorm dan ook. We zorgen ervoor dat je cultuur kunt beleven op een manier die bij je past. Want alleen zo krijgt cultuur een invulling die werkt voor jou.