Werken bij De Nobelaer

De Nobelaer is een multidisciplinair cultuurhuis met bibliotheek, podiumkunsten en kunsteducatie. Sinds april 2022 zijn wij gevestigd in een nieuw laagdrempelig cultuurgebouw dat compact, efficiënt en transparant is. De huiskamer is het centrale, bruisende hart waar iedereen samenkomt. Het maakt de kans op ontmoeting alleen maar groter. De Nobelaer is letterlijk een plek van verbinding!

Inclusief en divers
De Nobelaer is een organisatie voor iedereen en waar we de grootste variatie aan mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. Onze interne organisatie willen we zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk openstellen voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruitziet of waar je in gelooft. Wat jouw verhaal ook is, je kunt bij De Nobelaer jezelf zijn.

De Nobelaer heeft een zeer divers personeelsbestand met 28 fte en een grote groep vrijwilligers, zzp’ers en stagiairs. In totaal werken we met 150 mensen aan cultuur voor iedereen.