Voorlezen, games, beroepen take-over en meer...

Kinderboekenweek 2021

6 t/m 17 okt

Za 9 oktober | 20:30 uur

Kiki Schippers - Meer

Een piano, een gitaar en een dijk van een stem.

Laat je verrassen door het inspirerende aanbod en geniet bij cultuurcentrum De Nobelaer

In de spotlight!

Inloopavonden CoronaCheck-app

Wo 29 sep & 6 okt kun je tussen 19:00 - 20:30 uur al je vragen stellen over de CoronCheck-app of het papieren coronatoegangsbewijs. Neem je DigiD inloggegevens mee!

Lees meer

Seniorenatelier

Het Seniorenatelier gaat vanaf 4 oktober weer van start! Instromen is op elk moment mogelijk. Je kunt een strippenkaart aanschaffen voor 10 middagen (€ 50) of losse middagen bezoeken voor € 5.

Lees meer

Hoe maak je een 'Mijn account' aan?

Met een account bij De Nobelaer kun je 24/7 inloggen en jouw voorstellingen inzien en tickets bekijken en/of downloaden.

Lees meer

Laat je verrassen door het inspirerende aanbod en geniet bij cultuurcentrum De Nobelaer

Bij cultuurcentrum De Nobelaer vind je alles onder één dak: een bibliotheek, een theater en kunsteducatie. Hierdoor zijn wij het kloppende, culturele hart van Etten-Leur. Bij ons kun je terecht voor al je culturele behoeften. Heerlijk van een voorstelling genieten in een rode theaterstoel, het perfecte boek vinden om thuis op de bank jezelf in te verliezen of dansen, zingen, muziek maken of een ander creatief talent ontwikkelen. Cultuurcentrum De Nobelaer daagt je uit om het beste uit jezelf te halen!

Cultuur heeft voor iedereen een andere betekenis en cultuur ervaren doet iedereen op een unieke wijze. Nieuwe Nobelaer is meer dan een cultuurcentrum: het wil ervoor zorgen dat iedereen van cultuur kan genieten, in welke vorm dan ook. We zorgen ervoor dat je cultuur kunt beleven op een manier die bij je past. Want alleen zo krijgt cultuur een invulling die werkt voor jou.