Inspiratie & Mogelijkheden

Met de grote diversiteit aan ruimtes in De Nobelaer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij doen er dan ook alles aan om van jouw evenement een succes te maken. 
Heb je vragen of wil je bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie

Congres

Op zoek naar een locatie voor uw congres, symposium of conferentie. Onze Grote Zaal en Evenementenplein zijn uitermate geschikt voor grote groepen mensen.

Presentatie

Weg uit je vaste werkomgeving en een inspirerende presentatie op een externe locatie geven? De Nobelaer biedt ruimtes voor grote en kleine gezelschappen.

Vergadering

Vergaderen in een andere omgeving? De verschillende kleinere zalen van De Nobelaer kunnen naar jouw wens worden ingericht en gefaciliteerd.

 

Condoleance

Onze zalen bieden een bijzonder alternatief voor een persoonlijk afscheid om samen met familieleden en vrienden dierbare te herdenken en herinneringen op te halen.

Beurs

Organiseer je een beurs waarbij je verschillende stands in een grote ruimte kwijt moet kunnen? Ons Evenementenplein biedt de oplossing!
 

Diner / Borrel

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor een diner of borrel in intieme setting of met een groter gezelschap.

Netwerkbijeenkomst

Jouw gasten in de watten leggen en ondertussen zelf genoeg tijd met hen kunnen doorbrengen? Ons team neemt jou alles uit handen. 

Feest / evenement

De Nobelaer biedt ruimtes die voor jouw gezelschap genoeg intimiteit geven voor hét perfecte feest of evenement. Zo kun je bijvoorbeeld op het podium van de Grote Zaal terecht of in onze Kleine Zaal.

"Bij De Nobelaer ben je thuis!" Seniorenhart
"Ik ben ontzettend blij met de open communicatie en goede service voor en tijdens onze dansvoorstellingen." Trivium Sport & Dance
"Het zijn de kleine dingen die het doen." Rabobank Zuidwest Brabant

Mogelijkheden

Horeca

Alle evenementen in De Nobelaer kunnen naar smaak en behoefte worden uitgebreid met diverse horecamogelijkheden. Lokale cateraars verzorgen de heerlijkste lunches, diners, zoete lekkernijen of borrelhapjes. Wij denken graag met je mee om dit geheel naar jouw wens in te vullen. 

Techniek

De Nobelaer is een professioneel cultuurcentrum met jaarlijkse ruim 100 professionele- en amateurvoorstellingen. Het theater heeft uitgebreide technische faciliteiten en een professioneel technisch team ter beschikking die je kunnen assisteren tijdens jouw evenement. 

Ticketservice

Ben je van plan toegangskaarten voor jouw evenement te verkopen? Dan verzoeken wij je van onze ticketservice gebruik te maken, wat inhoudt dat jouw evenement op onze website vermeld wordt en kaarten online, telefonisch en aan de balie van De Nobelaer te koop zijn.