Foto-impressie

Met de grote diversiteit aan ruimtes in De Nobelaer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij doen er dan ook alles aan om van jouw evenement een succes te maken. 
Heb je vragen of wil je bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

"Bij De Nobelaer ben je thuis!" Seniorenhart
"Ik ben ontzettend blij met de open communicatie en goede service voor en tijdens onze dansvoorstellingen." Trivium Sport & Dance
"Het zijn de kleine dingen die het doen." Rabobank Zuidwest Brabant

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Horeca

Alle evenementen in De Nobelaer kunnen naar smaak en behoefte worden uitgebreid met diverse horecamogelijkheden. Lokale cateraars verzorgen de heerlijkste lunches, diners, zoete lekkernijen of borrelhapjes. Wij denken graag met je mee om dit geheel naar jouw wens in te vullen. 

Mogelijkheden

Techniek

De Nobelaer is een professioneel cultuurcentrum met jaarlijkse ruim 100 professionele- en amateurvoorstellingen. Het theater heeft uitgebreide technische faciliteiten en een professioneel technisch team ter beschikking die je kunnen assisteren tijdens jouw evenement. 

Mogelijkheden

Ticketservice

Ben je van plan toegangskaarten voor jouw evenement te verkopen? Dan verzoeken wij je van onze ticketservice gebruik te maken, wat inhoudt dat jouw evenement op onze website vermeld wordt en kaarten online, telefonisch en aan de balie van De Nobelaer te koop zijn. 

Kies een taal