Voorlezen op het plein
Gratis

Voorlezen op het plein

Voorlezen met muziek op locatie

wo 6 juli om 18:30
  • Toneel
Meer informatie
Nacht in Etten-Leur

Nacht in Etten-Leur

Het Zuidelijk Toneel

do 15 september om 20:30
  • Toneel
Koop tickets
Je kunt me gerust een geheim vertellen

Je kunt me gerust een geheim vertellen

Matzer Theaterproducties

wo 21 september om 20:30
  • Toneel
Koop tickets
Jon van Eerd

Jon van Eerd

Zo vader, zo zoon (try-out)

vr 28 oktober om 20:15
  • Toneel
Koop tickets
Huub Stapel

Huub Stapel

Alleen Familie (try-out)

wo 2 november om 20:15
  • Toneel
Koop tickets
Tis hier geen hotel

Tis hier geen hotel

Deel 2

do 23 maart om 20:15
  • Toneel
Koop tickets
Nu ik je zie

Nu ik je zie

Solo Stories

wo 31 mei om 20:15
  • Toneel
Koop tickets

Theater in Noord-Brabant voor een zacht prijsje

Voor twijfelaars, theaterliefhebbers die eens wat anders willen proberen of voor breed geïnteresseerden selecteren we leuke theatervoorstellingen voor onze Kleine Zaal . Deze zaal zit vol verrassingen, unieke belevenissen en vooral variatie. Als je niet kunt kiezen uit al het grote aanbod aan theatervoorstellingen in Brabant, ben jij verzekerd van een inspirerende avond als je kiest voor onze Kleine Zaal. Het mooiste is: voor minder dan € 25 heb je al een kaartje! Het leuke van de theater agenda van de Kleine Zaal in ons theater in Etten-Leur is dat je kan worden verrast door een voorstelling waar je misschien niet direct voor zou kiezen in een andere setting. Theatervoorstellingen die wellicht minder bekend zijn, maar daarom niet minder leuk!

Aanvullende theater agenda: De Nobelaer Poppodium

Hou jij van lekker aanpakken, uit je dak gaan en steengoede muziek? En ben jij niet weg te slaan uit het theater? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor je, want bij ons theater in Noord-Brabant kun je ook genieten van ons Poppodium. De droom van De Nobelaer Poppodium is een levendige pop- en rockscene in Etten-Leur. Stoere bands, harde muziek en vooral een leuke avond: dat is waar het om draait bij ons Poppodium!

Naar het theater in Etten-Leur

Het aanbod voor theater in Noord-Brabant is groot. Dat is natuurlijk ook niet zo gek! Als er een uitstapje naar het theater op de agenda staat, is dat iets om naar uit te kijken. Een theatervoorstelling is een hele beleving en leuk voor jong en oud. En als je dan kan kiezen tussen alle theaters in Noord-Brabant, dan kies je natuurlijk voor het theater bij jou om de hoek. Naast het theater heeft cultuurhuis De Nobelaer ook een bibliotheek en bieden we kunsteducatie aan. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.